Gerilim Gizem olacak bende size önereyim
Kore biraz bana itici geliyordu ama son zamanlarda dikkatimi çekmeye başladı polisiyeleri güzel
Flower Of evil
Vagabond
The glory güzeldi bence
Gerilim Gizem olacak bende size önereyim
Kore biraz bana itici geliyordu ama son zamanlarda dikkatimi çekmeye başladı polisiyeleri güzel
Flower Of evil
Vagabond
The glory güzeldi bence
Korku=Gerilim=Gizem
Testere serisi=Son Durak Serisi=
Hostel Serisi=Cuhcky Serisi=Elm Sokağı Kâbusu Serisi=Nüfus 436=1408=Kanlı Göl=Kanlı İş=Kuzuların Sessizliği=Panik Odası=Korku Kapanı=Düş Kapanı=Uçuş Planı=Brick (Tuğla)=
Zihin Kafesi (John Malkovich)=
İçindeki Yabancı=Şeytanın Avukatı=
Telefon Hattı=Kadavra=Koş Saklan Dövüş=Hücre 2=Hush=Brake=
Adım adım Cinayet=Kara Düzen=
North Country=Mr Brooks=
Otostopçu 1986=Femme=Şeytanın İkizi =Fatale=Kusursuz Cinayet=Ripley'in Cinayetleri=Tedavi=Borderland=Yaşamak İçin=Pelikan Dosyası=Kaçak (Harrison Ford)=Güvenlik Duvarı=Sıra dışı (Sandra Bullock)=Telefon Hattı=Tehlikeli Arama=Açık Deniz=Çizgi Ötesi=
Hayatın Benim=Koku=Kimlik=Zindan Adası=Temizlikçi=Nerve=Cam=39. Dosya=Cinnet (Modus Anomali)= Nefesini Tut=Kurt Kapanı=Astronotun Karısı=Constantin=Makinist=Parçalanmış=İşkence Odası=Mükemmel Bir Kaçış=Ölüm Uykusu=Ayin=Şeytan Geçidi=88 Dakika=Kızları Öp=İçinde Yaşadığım Deri=Karanlık Taraf=Cinayet Gecesi=Kusursuz Cinayet=The Vanished (2020)=8 milimetre=Evdeki Düşman=Bizi Kötüden Koru=Kanlı Toraklar=Kelebek Etkisi 1-2=Lazarus Effect=The İnfernal Machine=The Forgetten=Ceset=Korsan Radyo=BreakDown (1977)=The Invisible Guest=Konut=Ripley'in Cinayetleri=Ölüm ve Ötesi=Perde=Şeytan Üçgeni=Gerald's Game=Zamanda Tutsak=Şeytanı Gördüm=Yolun Sonundaki Ev=Belko Deneyi=Uykusuz=11:14=Amerikan Psycho

1 de buna ek olarak
Kore polisiye tarafı baya sağlam aslında, iyi ki şans vermişsin. Senin sevdiğin tarza göre birkaç tane bırakıyorum, hepsi gerilim/gizem dozajı yüksek şeyler:
Stranger (Secret Forest) – Polisiye ve hukuk karışımı, çok zeki yazılmış, ağır ama aşırı kaliteli.
Signal – Geçmişle telsiz bağlantısı, çözülememiş davalar… Hem duygusal hem gerilimli.
Beyond Evil – Küçük kasaba, seri katil, herkes şüpheli modunda.
Mouse – Psikopat zihin yapısı, bol twists, baya karanlık.
İzledikçe favorin hangisi oldu, gel dedikodu yapalım. 😄🎬
Cevap
4Cevap
görünmez misafir
Kore yok bayıyor beni, the day of hackal var fena değil
Jackal*
150den fazla kdrama izlemiş biri olarak mouse, vigilante, dp, the good bad mother, the manıpulated ve vincenzoyu izle hepsi çok güzel ama vincenzoyu izlersen sakın ilk 4 bölümde bırakma gerisi çok güzell
The Nine Puzzles izle
Dizi
Bak bakalım yorumunu bekliyorum
Tamamdır
Mouse izledin mi?
You're all surrounded izlemelisin kesinlikle
hush izledin mi
gerilim filmidir
bir de sana bir foto atsam yorumlar mısın
nedenn
Deadpool2
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?