Aşk tavsiyesi :/?

Merhaba. Sevdiğim biri var. Kendimin çok sevdiği bir filmi birlikte izlemek için onu sinemaya davet ettim. Film 19 Aralık’ta vizyona girecekti. Ben 9 Aralık’ta yazıp “Beraber gidelim mi?” diye sordum. O da “Olur ama gününü sonra konuşalım, şu ara biraz yoğunum” dedi. Ben de “Peki” dedim.

17 Aralık’ta tekrar yazdım ve yılbaşına kadar ailemin yanına gittiğimi, isterse yılbaşından sonra yapabileceğimizi söyledim. O da “Tamam” dedi. Bundan sonra iki kere daha, biraz espriyle ve bahaneler uydurarak konuyu açmaya çalıştım ama konuşmaya pek istekli değildi.

Bu süreçte arkadaşlarıyla rakıya gittiğini de story’lerinden gördüm. Yılbaşında story’ler paylaştı, ben ise 28 Aralık’tan beri yazmayı kestim. Çünkü benim de bir gururum var.

Bugün 8 Ocak ve hâlâ ondan hiçbir adım yok. İçim içimi yiyor ama ne yapacağımı bilmiyorum. Açıkçası utanıyorum; yine yazasım geliyor, “Filme gelecek misin?” diye sormak istiyorum ama bir yandan da gururuma yediremiyorum. Çok kararsız kaldım ve bu durum beni gerçekten üzgün hissettiriyor. Ne yapayım gene yazayım mı yazmayayım mı bilmiyorum bana birileri tavsiye versin kimseye anlatamıyorum :/
Yaz
Yazma
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Aşk tavsiyesi :/?