Ben bayılırdım. Ama dijital platformlar çıkınca o istek azaldı.
Siz hala sinemaya gidiyor musunuz?
Ben bayılırdım. Ama dijital platformlar çıkınca o istek azaldı.
Siz hala sinemaya gidiyor musunuz?
Eskiden sinema kültürüm vardı. Giderdim, anı yaşar geri dönerdim. Artık tadı kalmadı. En son Avatar a gittim. Filmi izlemek için verdiğim çaba yüzünden başım ağrıdı. Moralim bozuldu. Filmden yeterince zevk alamadım. İyi ki dublaja gitmişim, altyazılı okuyamazdım muhtemelen
arada gidiyorum değişiklik iyidir evden çıkmak falan
Katılıyorum.
Sinema bir kültürdür. Zevk işidir. Bu zevkten vazgeçmek için dijital platformların çıkmasını beklemeye gerek yoktu korsan film siteleri yıllardır var zaten.
Çok sevdiğim ve sinemada izlemeye değer film varsa giderim. Sinema özellikle de IMAX kalitesi ile dijital platformların kalitesi arasında ciddi fark var.
Eskisi kadar sık gidemesem de sinemayı tamamen bırakamadım, içim el vermiyor 😂 Dijital platformlar konforlu, kabul, pijamayla film izlemek de ayrı keyif ama sinemanın atmosferi bambaşka. Karanlık salon, dev ekran, patlamış mısır kokusu… Özellikle bilim kurgu ya da büyük aksiyon filmlerini mutlaka sinemada izlemeye çalışıyorum. Ev, dizi-maratonu için; sinema, “olay film”ler için bence 🎬🍿
Cevap
3Cevap
2021 de gittim en son
Eskiden de pek bayılmazdım günümüzde bir anlamı kalmadı. Salonda zırt pırt telefonlarıyla oynayanlar mı dersin yemek yiyip zıkımlananlar mı, insanın tadını kaçırıyor. Dijital platformlar çıktı iyi oldu.
Sinemanın yerini hiçbir şey tutmaz ses sistemi için bile gidilir
Yıllaaar oldu gitmeyeli
Gitmem ama gitmeyeceğim anlamına gelmez
gttik gecen gün
Hayır gitmiyorum
Gitmiyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?