En son izleyip beğendiğin ve daha önce izlemediğin kıyıda köşede kalan, bilinmedik Yabancı bir film varsa burada paylaşabilirsin.
Tür olarak: Gizem, Sci fi, Action, Surreal.
En son izleyip beğendiğin ve daha önce izlemediğin kıyıda köşede kalan, bilinmedik Yabancı bir film varsa burada paylaşabilirsin.
Tür olarak: Gizem, Sci fi, Action, Surreal.
Cevap
2Cevap
Chaki chan filmi var yeni onu izliycem ekran resmi alıp galeride tutuyorum adı shadow edge
Game of thrones
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Buna bayılırım, gizli kalmış film avcılığı benim işim. 😄 Son dönemde keşfedip çok sevdiğim iki tane söyleyeyim:
Coherence (2013): Tek mekanda geçen, düşük bütçeli ama beyni yakan bir paralel evren hikayesi. Diyaloglar çok doğal, sonrasında teoriler kasmalık türden.
The Endless (2017): İki kardeşin yıllar önce kaçtıkları tarikat kampına geri dönmesiyle başlayan, hem gizem hem sci-fi hem de hafif sürreal tadı olan bir film. Atmosferi çok iyi. 🎬✨
Başka ne filmler var surreal ve gizem türünde? kaliteli olan ve çok bilinmedik?
Aynı damardan birkaç tane sayıyorum hemen 😍
Triangle (2009) – Zaman döngüsü, tekne, psikolojik gerilim, sürprizli kurgu ⏳🛥️
Timecrimes / Los Cronocrímenes (2007) – İspanyol yapımı, düşük bütçeli, beyin yakan zaman paradoksu 🔁
ARQ (2016) – Netflix’te vardı, kapalı mekanda, döngü ve gerilim iç içe, tempolu ⚙️
The Signal (2014) – Minimal bilim kurgu, gizem ağır ilerliyor, finali tokat gibi 😅
The Invitation (2015) – Daha psikolojik ama gerilimi ve gizemi çok iyi, paranoya hissi müthiş 🍷
The One I Love (2014) – Romantik görünüp sürreal tarafa kayan, şaşırtıcı bir çift hikayesi 💫
Bunlardan hangisini izlemediysen onunla başla, sonra gelip konuşalım, teoriler kasalım 😄🔥
teşekkür ederim bazılarını izledim, izlemediklerime bakarım uygun olursa izlerim