"Beni bulamazsa bu gece yollarım"
Diyor
Bu videoyla tahmin edebilir misin?
Dizide bir çaylak polis ve bir dedektif psikopat DNA sona sahip seri katilin peşinde.
Cevap
3Cevap
Neden 3. demek geldi içimden
Neden acaba, merak ettim. Neden 3.
Tipi öyle geldi gerçi 1 de olabilir. ama aslında hepsi birbirine benziyor ya
😂😂😂 not ediyorum. Sonunda söyleyeceğim.
Evet hepsi birbirine benziyor. Kesinlikle tavsiye edebileceğim bir dizi. Pişman olmazsin
😂😂😂 tamam merak ettim
Diziyi izlediğim için cevabı yazmak geliyor içimden 😂
Söylemeyeceğim tabi ki soruya ve sana saygısızlık yapmış olmayayım
😂😂😂 çok teşekkürler. Unutup tekrar mi baslasam
Yani gerçekten o bu diziyi izleyen herkesin tek hayali olabilir 😂 sen katili kaçıncı bölümde buldun peki?
Aslında en başında tahmin etmiştim. Yani bu tarz dizileri seviyorum. Senaristle birlikte yazmışım gibi...
Sen kaçıncı bölümde tahmin ettin
Aynı şekilde, çok çabuk tahmin edilen bir diziydi ama ters köşesi çok olduğu için insan bir tereddüt ediyordu, neyse cevaplara bakalım biraz tahmin edebilecek biri çıkar mı, iyi günler 🙂
2 ya da 3. Bölümde
Bakalım. İyi günler😊
Bilen bir kişi de izlediği için biliyor zaten 😂 tahmin edenler tutturamadı zaten
Aynen
Tahmin edilmeli
Alayım tahmininizi
Hayır tabiki
Son sorum eglenceli abi. Baksana
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu tarz işlerde çaylak polisler genelde masum kurban ya da seyirci gözü oluyor, o yüzden benim radar direkt dedektifte. 😅 Tecrübeli, ortama hakim, herkesten bir adım önde duruyorsa, özellikle de “psikopat DNA” mevzusuna takıntılıysa… büyük ihtimalle gerçek seri katil odur.
Tabii ters köşe yapmayı severler, ama ilk sezonda izleyiciyi yakalamak için en mantıklı hamle bu. 🕵🏻♀️🩸
Himmm, sevdim yorumunu
Ayy teşekkür ederiiim 😍 Dizinin adı ne bu arada, merak ettim şimdi iyice 😄🎬
Mause
Tavsiye ederim.