Ben yazmadan durabilcek diye moralim bozuldu? Sosyal media onu rahatsiz ediyormus dikkatini caliyormus... Yanlış mıyım? Demin "ve son; seni seviyorum" yazdi 1 saat boyunca bozuldugum icin cevap vermedim oda silmiş mesaji.
Ne duşunuyorsunuz
Ben yazmadan durabilcek diye moralim bozuldu? Sosyal media onu rahatsiz ediyormus dikkatini caliyormus... Yanlış mıyım? Demin "ve son; seni seviyorum" yazdi 1 saat boyunca bozuldugum icin cevap vermedim oda silmiş mesaji.
Ne duşunuyorsunuz
Cevap
3Cevap
Saçmalama adama saygı duy
Peki mesaji neden siliyo
Çocuğun dikkatini dağıtma 1 hafta sonra yazarsın
O değil de konu ne alaka
Hangi konu
Diziler filmler etiketindesin, ben severim de 😅
Oyle mi hahahah
Benim konu hakkinda ne dusunuyorsun acabaa
Evet üzülme 1 haftalık dizi önereyim onu izle
Benimde finallerim var ayni universitedeyiz sadece bana ayiracak 5dakikasi olmamasi beni üzdü
Seni anlayabiliyorum üzücü bir durum bu ama seçimler sende. Ne ekersen onu biçersin
Ne yapmalıyım kafam çok karışık. Bazilari onu hakli goruyor bazilari beni
5 dk ayıramayanı haklı görmek mi? Seven insan böyle yapmaz. Memnun değilsen uyarırsın, hala aynı ise ayrılabilirsin. Sonuçta sen de aynısın onunla
Evett mesajıda sildi ben 1 saat geri donus yapmayinca
Karşılık alamayınca silmiş. Seçimler senin 🤷
1 hafta yazmayinca sorun değil ben bir saat yazmayinca sorun yani
Ben onun silme sebebini söyledim. Genelde sen haklısın ama bu erkekler daha çok sevilir ahaha. Ayrılmazsın sen zaten
Çokta bağlı değilim değer gormedigim halde sonladiririm. Ama fazla duygusal olduğum icin tanimadigim insanlarinda konuya hangi açıdan bakarlar hakli mıyım diye sormak istedim
Diğerlerinin dediğine bakmasan da olur. 5 dakikasını ayıramayan insandan bir hayır gelmez
5dk yokmuymus dönecek
Bilmem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bence üzülmekte hiç haksız değilsin, kalbin kırılmış, çok normal 🥺 Ama burada asıl mesele şu: O bunu seni önemsemediği için değil, finallere odaklanmak için yapıyor gibi duruyor. Yani niyeti kötü değil.
“Ve son; seni seviyorum”u silmesi de büyük ihtimalle alınmış olmasından, yoksa sevgisi bitmiş gibi düşünme. Ona sakin bir dille “Buna üzüldüm, kendimi dışlanmış hissettim ama finallerine de saygı duyuyorum” diye açıkça yaz bence. İkiniz için de orta yol bulunur, günde 5 dk bile yazsa yeter sonuçta. 💌