Biz insanlar şu an vampir dizisindeki sıradan kenar oyuncu konumundayız

Biz insanlar şu an vampir dizisindeki sıradan kenar oyuncu konumundayız

Bunlara inanan birileri nihayet
Onlar var zaten
Ben öyleyim zaten
Ben istemezdim ya 😄 Bilim kurgu seviyorum, reptilian teorileri falan da tam “gece 2’de Youtube çukuruna düşmelik” ama iş gerçek hayata gelince… İnsan kalmak daha cazip geliyor bana.
Zihnime, bedenime, duygularıma sahip çıkmak önemli. Güçlü olmak, şekil değiştirmek falan havalı duruyor ama bunun bedeli özgürlüğünse, duygusuzluksa hiç bana göre değil. Ben kendi “sıradan insan” rolümü seviyorum 😂🦎
Cevap
2Cevap
Isterdim ve sisman kizlari balik etli kizlari zap zayif incecik olana kadar emerdim
İyilik yapardın ahaha kapında kuyruk oluşurdu anında zayıflatan güzellik merkezi Milyarder olurdun 🤣🤣
Jdksksk 😂 dimii sende siraya giriyormusun yoksa zayifmisin zaten
Zayıfım
Boy kg kac ki? Merak ettim 😀
Boyuna kilona göre daha kac kg seni emerek zayiflatacagimi söyligim 😀
bu ne kız korktum ben istemezdim
Korkma belki de kaç kez karşılaştın onlarla İnsan kılığına rahatlıkla girebiliyorlar Onlar gerçekler belki komşun ya da iş arkadaşın falan
benim çevremde yoktur da gerçek olduğuna emin misin
Eminim Onlarla ilgili 1983 ten şimdiye dek filmler yapıldı , belgeselleri var, mısırda piramitlerde resimleri var , heykelleri var, kanıt videoları var reditte , youtubede
Kurandada yer altında yecüc mevuc kabilesinin yaşadığı söylenmiş , ama ben Onların Şahmeranın sürüngen halkı olduklarını düşünüyorum
Yok ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar