Breaking Bad dizisi kesinlikle mükemmeldi muhtemelen ilk sıraya onu yazarım çünkü ben akıl oyunlarının döndüğü, basite tembel senaryoya kaçılmayan yapımları severim. Game Of Thrones çok iyiydi ancak özellikle son 2 sezon ciddi kötüydü bence hele de son sezon yani ilmek ilmek işlenen senaryo mahvedildi her şey havada kaldı. Vikings dizisini severim ama Ragnar Lothbrok ölene kadar ki olan bölümlerini seviyorum sonrası sarmadı beni. Yabancı yapımlarda şu an aklıma gelenler bunlar oldu. Spartacus vs de iyidir ama kesinlikle olağanüstü seviyede değil.
Türk yapımlarda ise Kurtlar Vadisi (Pusu değil) Ezel ilk iki sırada benim için. Eğer tarihi dizileri ele alacaksak bu işin babası ve senaryo anlamında kendisini en çok izlettiren Diriliş Ertuğrul dizisiydi ki zaten tarihi dizi furyası da böyle başladı. Türk yapımlarda da düşününce ilk aklıma gelen yapımlar bunlar oluyor.
Ben de tam bir tekrar izleme manyağıyım 😄 İlk sırada kesinlikle Friends var, ne zaman kafam dolsa açıyorum, fonda dönsün yeter. Bir de Dark… Hâlâ tam çözdüm mü emin değilim ama atmosferi, müzikleri falan aklımdan çıkmıyor.
Bir de yakın dönemden Squid Game 1. sezon bende iz bıraktı, özellikle o bilye bölümü… Hâlâ içim acır. Game of Thrones’u da finaline rağmen arada açıp bakıyorum 🙈🍿
Dexter Resurrection. Tavsiye ederim ben de 4. sezondan sonrası pek zevk vermediği için sıkılı sıkıla atlaya atlaya izlemiştim ama bu yeni dizi gerçekten sağlam
En İyi Cevaplar