Diyelim ki bir filmde oynayacaksınız ve filmin nasıl olacağından konusuna kadar her şeye siz karar verebileceksiniz. Konusu ne olsun isterdiniz, kimlerle oynamak isterdiniz?

Ben böyle bir şey isterdim. Yönetmen de belli.😂
Diyelim ki bir filmde oynayacaksınız ve filmin nasıl olacağından konusuna kadar her şeye siz karar verebileceksiniz. Konusu ne olsun isterdiniz, kimlerle oynamak isterdiniz?

Ben böyle bir şey isterdim. Yönetmen de belli.😂
Mehmet Günsür'le oynamak istiyorum, bu aralar bitiriyor da beni kendisi🫠Kim bitmiyor ki gerçi ona, gerçi benim hayallerimin erkeği değil o lakin kendimi kendisine hayranlık duyarken, eriyip biterken buldum, aman Allah'ım nedir o bakışlar öyle, nasıl da güzel bakıyor, oynadığı rollerden ötürü kapılıp gittim kendisine, normal hali beni çekmiyor kendisine, küpe falan takıyor ya.
Çok hoş adam, çok etkileyici bakıyor çooooook, normal hayatta ona kapılıp gitmem de, oynadığı rollerde kendisine kapılıp gitmeme sebebiyet veriyor.
Rolün tesiri işte, bir de o bakışlar.
Kendisiyle iki sevgiliyi oynayabiliriz, ben kesin repliğimi unuturum, dalıp giderim onun gözlerine lakin o beni idare edip beni kendime getirir gibi bir şeyler olur.
Güzel de bir hatıra bırakırız geriye gibi tatlı tatlı şeyler.
Ay aklıma da şu şarkı geldi, tatlı tatlı dedim ya hani, o vakit paylaşalım yine hemen. Bu şarkı da benim tatlı tatlı hayallerime gelsin.
Aklımda mükemmel bir senaryo var ve replikler dahil her şey hazır.. keşke imkanım olsaydı..
Polisiye tarzında bir film olurdu ve hem yönetip hemde başrol olmak isterdim
Ben de aynı şekilde. Benimkisi daha çok başkaldırı gibi.
Benimkide sistem eleştirisi üzerine..
Ahmet Kural ile komedi
Nolan filmlerinde
Ben kesin bilim kurgu–komedi karışımı bir film isterdim, hafif deli dolu ama duygusu da olan. İstanbul’da geçsin, paralel evren olayı olsun; bir bakıyoruz Mardin’de, bir bakıyoruz Galata’da uyanıyoruz falan. 😄
Oyuncu kadrosu hayalim: Cem Yılmaz kesin olsun (madem Kuru Murat demişsin, Koneri Film evrenine selam çakalım), bir de Erşan’la atışacak güçlü bir kadın karakter oynasam fena mı olur? Yönetmen koltuğunda da yine Cem Yılmaz’a bırakırım, hem güler hem yoruluruz. 🎬🔥
Cevap
9Cevap
Ben filmde oynayan olmak istemiyorum, o filmi yazan kişi olmak istiyorum
Ben de
Tam değil. Fikirler var daha tam oturmadı.
Ortaçağ olsun ata binmelikli ok atmalıklı kılıç tokuşturmalıklı.
Güzel. Ben de severim.
Öneri alırım. Dizi de olur. İzlemediğim kaldıysa tabi.😂
Game of thrones izle 😅
6-7 kere bitirdim. Kitapları da bi 2-3 kere okumuşumdur.😂
Al Pacino ile Scarface kıvamında bir filmde suç ortağı olmak isterdim. Müthiş bir filmdi bence. Bir daha izleyeyim aklıma gelmişken :)
Orta çağ filmlerinde oynamak isterdim rol önemli değil
Komedi filmin de engin günaydın ile oynamak isterdim
Gibi ye benzer Bir dizide yılmaz rolündeki feyyaz yiğit le
Dominic torettomla oynamak isterdim 😅
Hızlı ve öfkeli 11 e alalım seni sjdjd
Olr okeyim 😁 o adamımla 🤭
Sen baya adama abayı mı yaktın dhdhd
O kadın çekici geliyor bana anade armasla
Anne de armes. Ben de seviyorum o kadını. Tom Cruise ile sevgili şu an.
Bilim kurgu filminde Tom hanks le
Tom hanks ve bilim kurgu
Haluk bilgiler ile oynamak isterdim
Çok severim
Ebenin Avı gibi olsun 😂
Daha geçen gün izledim o bölümü sndjd
Tarih dizilerinde oynamka isterdim bi padişahın cariyesi sultanını falan döxmxm
Dönem filmi olsun ama mr darcy yi isdemem
Aksiyon olurdu
Cem Yılmazın filmleri olabilir
Romantik komedi
Yanına da Demet Evgar 😅