Izledim, gercek hayattan alinti gibi
Fakat anlamadigim olay şu, tamam karsilasiyorlar ve sonuc unutamamislar birbirlerini eee yani? Oyle bitiyor yani bana biraz eksik mi desem ne bilim bitmemis filim gibi geldi
Izledim, gercek hayattan alinti gibi
Fakat anlamadigim olay şu, tamam karsilasiyorlar ve sonuc unutamamislar birbirlerini eee yani? Oyle bitiyor yani bana biraz eksik mi desem ne bilim bitmemis filim gibi geldi
Bana da film fazla abartılmış gibi geldi adamın sevmediği en başından belliydi zaten her yerde şöyle üzücü böyle üzücü dendi normalde duygusal biri olmama rağmen hiçbir üzüntü hissetmedim başroldeki kızın oyunculuğunun vasat olması hakkında komuşmuyorum bile
Ben de ilk izlediğimde aynı hissi yaşamıştım, yalnız değilsin 😄 Film aslında “büyük final” yapmıyor, bilerek yarım bırakıyor. Çünkü mesajı şu: Bazı ilişkilerin net bir sonu olmaz, kimse barışmaz, kimse tam kapanmaz… Sadece hayat devam eder ama içte bir yer hep sızlar.
O “ee sonra?” hissi var ya, işte o filmin amacı. Bizde kalanı anlatıyor, ekranda olanı değil. 🎬💔
Cevap
7Cevap
Mevzu zaten bitmemiş bir aşk bitmemiş bir film olması
Film güzeldi ama
Adam kalitesiz aslında sadece klasik teoman karizması var o kadar 🤣🤣
oda ıssız adamın farkı işte. mutlu son olsaydı adı ıssız adam olur muydu. ışılla abdu falan olurdu
yönetmenin canım işte. o filmi ben yazsam orada karşılaşınca neler olurdu neler.
Kadın evli
Bi b0k olamayacağını için artık her şey icjn geç olduğu için sadece sarilabiliyorlar
Çağan ırmak filmi mi? Unutmamış hata kız aşık oldu sevdi ama artık evliydi olmasada erkek onu istemezdi güzel film ama dimi
Tamam emin olmak istedim
Çok mu saçmaladım kırdıysam kusura bakma normal konuşmak istemiştim @yayburcuerkegiuzmani
@GerçekAşk112 hayır sorun yok
Ama tabi sizde isterseniz tanımak isterim tabi yinede siz bilirsiniz 🥲
@GerçekAşk112 yav kardrsim tanimak istiyorsan ozelden yaz
Niye benim. soruma bildirim getiriyorsun
Xper yok ki hahahahah
@GerçekAşk112 🤣🤣🤣🤣🤣 sende seviyende olan insanlarla gorus o zaman
Hem xper anlaminda hemde baska turlu🤣🤣🤣🤣🤣
Aşk olsun kral sanki kötü biriyiz hahahahah
@GerçekAşk112 bit kiza kral denmez
Burfan belli
Yok ya samimi birisin diye samimiyetten dedim normalde hödük değilim yani hahahaaha
Ben yazamıyorum da istersen normal konuşalım Instagram vereyim merak etme sapık zihniyetim yok Instagram berkay213467
Bekliyorum da oralı değilsin sanırım 😅
Ne olacaktı ki. Tekrar seviş.. meye mi gideceklerdi
Bence başka bisey olsa gereksiz uzamış olurdu
Sence nasıl olmalıydı peki
Sen kendinle iliskilendirdin o zaman
Bitmis bitmis
Issız adam parası beni aldı götürdü
Evliler ya
Dimi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?