Adamlar çok şanslı şeyleri var ve kadınlar da onu arıyor
Bi kadin realde o kadar büyük şey arar mı erkekte ortalama olan keyif vermez mi
Adamlar çok şanslı şeyleri var ve kadınlar da onu arıyor
Bi kadin realde o kadar büyük şey arar mı erkekte ortalama olan keyif vermez mi
Ne kadar bilimsel bilmiyorum ama penisi kısa olan insanlar göreceli daha zeki oluyor diye bir genel kanı vardır. O malum filmlerdeki penisi uzun olanlar nadir olarak o özelliğie sahipler ve onlara aşırı cinsel performans için en ağır ilaçları veriyorlar. Yani kendini onlarla kıyaslaman başlı başına bir hata. Dünya genelinde penis boyu ortalaması 13 cm'dir. Kendi penis boyum da 13 cm'dir ve bunu kompleks edinmiyorum. Zerre umurumda değil. İsterse 5 cm olsun ya da 20 cm olsun ne farkeder? Neyi değiştirecek hayatta? Hayatla ilgili daha önemli sorunlarımız var.
Vallahi yetişkin filmler gerçek değil, önce onu netleştirelim. Onlar da bir nevi kurgu, efekt, açı, oyunculuk… Yani Friends ne kadar "gerçek hayat" değilse, onlar da o kadar değil. 😅
Çoğu kadın için boyuttan çok; sevildiğini hissetmek, özen, ilgi, uyum ve iletişim daha önemli. Ortalama gayet yeterli, hatta çoğu zaman ideal. Özgüvenin, yataktaki performansından çok daha çekici. Kendini eksik görme, sorun sende değil, izlediğin şeylerin yarattığı sahte standartlarda. 💙
Cevap
5Cevap
oğuz uyan oğuz. aga o videolara takılma emin ol insanların çoğu orada olduğu gibi ilişki yaşamıyor
O kıyaslamalara girersen ömür boyu ne yetersin nede sana yeter kardesim.
Şov dünyasıyla kendini kandırma biraz da amatör izle :)
bilerek öyle seçiyorlar bi de erkeklere takviye yapılıyor öyle değil her zaman... takılma bu kadar
Cüneyt arkında kılıcı salladımı 19 kişiyi birden yıkıyodu aynı olay işte 2 saat sexmi olur kim dayanır ona film adı üstünde izliceksen amatör izle en azından gerçeklik payı var
gerçek hayata geri dön
Gercek hayatta nasil
sizin büyük anlayışınızı bilmiyorum ama bana ürkütücü geliyor
Gercekten mi 14 15 cm yeterli mi yani
görmediğim için kıyaslama yapamayacağım ama 14 santimi düşününce küçük durmuyor
İzleme madem.
azalt
Sence doğru mu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?