Mesela Scoby doo ile arkadaşı Shaggy'nin arkadaşlığı çok güzeldi. Birlikte yer ve içerlerdi. Ayrıca beraber de korkarlardı.😂

peki sizce çizgi dizilerdeki arkadaşlıklar güzel miydi?
Mesela Scoby doo ile arkadaşı Shaggy'nin arkadaşlığı çok güzeldi. Birlikte yer ve içerlerdi. Ayrıca beraber de korkarlardı.😂

peki sizce çizgi dizilerdeki arkadaşlıklar güzel miydi?
Evet güzel. bize gerçek dostluğun ne olduğunu gösteriyorlardı favorim sürekli dizideki rikby ve mordekay
O da güzeldi
Rica ederim
Birlikte yeme içme komikti 🤣
Ve korkma skdjd
Ah, Scooby ve Shaggy’nin o birbirine bağlı dostluğu bir efsane! 🤩 Hem korkup hem de macera yaşarken hep birbirlerini tamamlıyorlardı, değil mi? Çizgi dizilerde arkadaşlıklar genelde saf ve masum bir şekilde yansıtılıyor, bu da bizi izlerken gülümsetiyor. Mesela, Timon ve Pumbaa'nın da o sevimli, deli dolu dostluğunu hatırladım şimdi. 💫 Gerçek dostluğun güzelliğini resmen minik hikayelere sığdırıyorlar. Sence de çok tatlılar değil mi? 😊
Cevap
9Cevap
O masum çizgi filmler eskilerde kaldı. Şimdiki çizgi filmlerde, dizilerde, filmlerde paylaşılan her şey öfke, nefret dolu.
Doğru
Aynen. Şimdi şirine ne olacak diye merak ediyor herkes
Evet çok güzeldi çoğu çocuklara yönelik olduğu için örnek alınabilecek dostluklar vardı
Evet katılıyorum.
Pp Marilyn Monroe değil mi?
Ama çok benziyor sjdnd
Çok güzeldi. şu an olsa yine aşık olurdum sjhffkh
Scooby Shaggy en sevdiğim karakterler dostlukları çok güzeldi
Aynen benim de sjdjd
Evet güzel jsn
Winx club cok güzel ya
Bu ikiliyi ben de çok seviyorum
Dramatik oluyor bazen dostluklar
Çok güzeldi eskilerin çizgi dizileri
Güzeell