Gelin birde olaya erkek izleyici kitlesi dışında bakalım, keza izleyen ergenlerin yorumlarda çoğu "ihanetin affı olmaz" falan yazmış kitlesi erkek olunca mağdurlar belli olmamış. Asiye babası tarafından bir bağ pırasayı bakın üstünü çiziyorum SEBZEYE satılmış, mal gibi satmışlar kadını alan da mal gibi almış. Aldığı yetmemiş gelenekçi baskılarla 2 çocuk yapmış kadından artık nasıl yapmışlarsa tahmin edebiliyoruz. Düşünün ki zorla bir mafyaya satıldınız fikriniz sorulmadı, aynı şekilde boşanma imkanı da size verilmiyor ne yapacaktınız? Bir kuş gibi ömrünüzün sonuna kadar kafeste yaşamaya mahkum mu kalacaktınız? Ben kadına çok üzülüyorum ama maalesef bazı ergenler buna or*p diyor hak etti diyor ve kadın cinayetleri artıyor!
Gelelim asiye ve mafya ziyadan doğan meral'e. Konu ne olursa olsun babanız annenizi assa üstelik annenizin korkunç ölümü gözünüzün önüne yaşansa ne hissedersiniz? Anne bu anne en değerli varlığımız ya. Bide karısını asıp hıncını çocuklarından çıkardı o karakter. Aldatılan insanlar çocuklarına daha çok bağlanır aslında ama bizim topluma yine tam tersi yansıtıldı. Meralin testere ile çıkması da diye babasının suçu unutmayın ki kızınız sizin gibi birini bulacaktır. Meral nesrin kadar olgun aklı başında değildi ama annesi gözünün önünde sallanan birinden çok bir şey beklemiyorum.
Flood bu kadar gereksiz bir konu aslında biliyorum bu bir dizi ama fark ettiyseniz bu topluma da yansıdı aldatılan insanlar eşlerini öldürüyor artık farkında mısınız? Bu normal değil normalleştirmeyin
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer