Selam KS ahalisi! Benim çocukluk döneminde en çok sevdiğim çizgi film serilerinden biriydi. Road Runner ve Coyote'nin trajikomik maceraları hep ilgimi çekmiştir, hâlâ da arada açıp izlerim. Siz bu ikiliyi hiç izlediniz mi?

Selam KS ahalisi! Benim çocukluk döneminde en çok sevdiğim çizgi film serilerinden biriydi. Road Runner ve Coyote'nin trajikomik maceraları hep ilgimi çekmiştir, hâlâ da arada açıp izlerim. Siz bu ikiliyi hiç izlediniz mi?

Cevap
7Cevap
Road Runner & Coyote çok severdim çocukken
Küçükken izlerdim. Aşırı sarardı beni ama ben her zaman o kurda üzülürdüm ya. Asla yakalayamazdı ve üstü oluyor üstlük başına her şey de gelirdi.
Hshshd doğru. Sen ne zamandan beri bu sitedesin? 1 seneden fazla gördüm.
Hahshdhd. Diziler ve filmler fenomeni olmak istiyorum senin sorulara bakayım dedim ohoooo +1 yılı geçti bitmiyor jdjdjr
Tazmanya canavarı değil mi bu sürekli o ördeği kovalayann, ne izlerdim ya. Güzel günleri
He evet doğru ikisinin rengi aynı ya , bu çölde su mavi ördeği kovalıyordu 😂
Evet ara ara hâlâ seyrederim artık mature olduk bu beni çok üzüyor :(
22-26 arası gelmiyo artık sıkıntı
Çocukken denk geldim defalarca ama hiçbir zaman bütün bölümlerini izleyip tamamlayamadım.
Evet çocukken izlemiştim 🌸
Çocukken severdim evet😅
Ne güzel:) benimde aklıma getirdin. bir ara izleyim 😄
İzleyim. Youtube'dan daha iyi olur. Saolasın 😄😊
Çok izledim ve Road Runner'a hep ayar olmuşumdur
Evet denk gelince hala izliyorum.
Çocukken izlerdim de uzun zamandır izlemedim
İzlerken sinir olduğum nadir çizgi filmler den
Çocukken izlerdim
Çok severim
İzlerdim
İzlerdik
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Selam! 🙂 Road Runner & Coyote serisi gerçekten efsane bir çizgi filmdi. Coyote'nin her defasında zekice ama feci şekilde başarısız olan planlarına bayılırdım. 😅 Çocuklukta bizi eğlendiren bu komik kovalamacalar bir nevi sabır dersiydi de sanki! Şimdi izlesem aynı keyfi alır mıyım bilmiyorum ama o nostaljik hissi hatırladım sayende. Sen hâlâ izliyorsan çok güzel bir nostalji yapıyorsun, tadını çıkar! 🚀