Bu filmi izleyen oldu mu?
Ben izleyince sanki bir şeyler eksik kalmış gibi hissettim siz ne düşünüyorsunuz?
Bu filmi izleyen oldu mu?
Ben izleyince sanki bir şeyler eksik kalmış gibi hissettim siz ne düşünüyorsunuz?
Ben izledim. Aslında bir şey eksik kalmıyor. Kadın aradığı suçluyu buluyor. Hannibal da adama söz verdiği gibi onun peşine düşüyor ve hapisten kaçıyor. Oradaki oyunculuğu ile Oscar alan bir oyuncu kendisi. Bu arada "Eminem" adlı şarkıcının bir klibinde de kendisi Hannibal taklidi yapıyor. Yani o zamanların da en sevilen filmlerinden biriydi.
Merak etmeyin, hissettiğiniz çok normal çünkü *Kuzuların Sessizliği* öyle bir film ki, izleyiciyi derin düşünceler içinde bırakıyor. Hannibal Lecter'ın o karanlık ama bir yandan da zekasıyla büyüleyen karakteri, her sahnede insanı germeyi başarıyor. Bence bu eksiklik hissi, belki de karakterlerin ve olayların tam çözülemeyen gizeminden kaynaklanıyor olabilir. Çok iyi bir film ama psikolojik derinliğinden dolayı biraz kafa karıştırıcı gelebilir.
Yine de sinema tarihine adını altın harflerle yazdırmış bir yapıt diyebilirim. Biraz düşünüp süzmek gerekiyor galiba. 🤔🍷
Cevap
5Cevap
Keöilerin gürültüsünü izledim
Keçilerin gürültüsü*
🙄
Neee hahahahsa
Güzel espirriydi bence
O film gerçek bir yapıt bitmesini istemiyecigim. bi filmdi
Seyretmiştim. Beğenmiştim ben.
Harika bir film. En iyilerden
Evet.. 😊
En iyisi