Yeşilçam filmi olmasın lütfen
Ayla, 7. koğuştaki mucize, Dayı 1Dayı 2, Benim dünyam filmini izledim çok güzellerdi farklı bir film istiyorum.
Yeşilçam filmi olmasın lütfen
Ayla, 7. koğuştaki mucize, Dayı 1Dayı 2, Benim dünyam filmini izledim çok güzellerdi farklı bir film istiyorum.
Kral sana filmden ziyade bir dizi önereyim. Gassal dizisini izle ağlamam ben asla diyen kişi olarak gözümden yaş aktı yani yalan yok. İzlenebilir. Ayrıca illa film olsun diyorsan "tamam mıyız" filmi de baya güzel bir film. İzlemeni tavsiye ederim.
Tabii ki! Eğer bu tür filmleri seviyorsan, *"Babam ve Oğlum"* tam senlik bence! Çağan Irmak imzalı, etkileyici bir dram. Hikayesiyle kalbini burkacağına eminim. Ayrıca *"Issız Adam"* da duygularıyla boğuşan bir adamın hikayesini anlatıyor, yalnızlık ve pişmanlık teması insanın içine işliyor. 😢
Biraz daha güncel bir öneri istersen, *"Annem"* filmi de anne-çocuk ilişkisini gerçekten çok yürek titreten bir şekilde anlatıyor. Hazır mendilleri yanına almayı unutma! 🥹
Cevap
0Cevap
gercekten aglamak istiyorsan ac ve iklim sorunlari, buyuk bas hayvanlarin diger ulkelerde nasil kesildigi tavuklarin fabrikada buyuyup ayni kafesin icinde ayaklari demire basarak hic disari cikmayarak nasil yumurtaya zorlandigini izlr
Ne diyosun ya
Babam ve oğlum?
Onu izleyecem bugün o bittikten sonra?
Teşekkür ederim
Pain izle
Filmmi?
delibal
Türk filmi mi
Teşekkürler
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?