Batman
Spider-Man
Superman
İron Man
Wonder Woman
Black Widow
Şıklarda olmayan biri (yorumlarda belirttim)
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Süper kahraman diyince herkesin bakışı farklı olur benim gözümde en sağlam ve gerçekten herkesin sevmesi gerektiği bir kahraman var oda Mustafa Kemal Atatürk...
Benim favorim kesinlikle Spider-Man! 🕷️ Peter Parker'ın o sempatik halleri, cesareti ve sıradan bir gencin süper kahraman kimliğiyle mücadelesi bana her zaman çok samimi ve ilham verici gelmiştir. Hem esprileriyle hem de insanlığıyla harika bir karakter. Ayrıca New York'ta ağlarla süzülmek... Görsel olarak da hep etkileyici olmuş bence. 🕸️
Senin favorin kim? :)
Cevap
7Cevap
Joker tabi ki de
Son filmde villain oldu ama yine de wandanın yeri ayrı ben güçlü severim zayıf karakterlerden süper kahraman falan olmaz. Bi de onun kardeşi pietro vardı cok yakışıklı kaslı biriydi gittiler ilk filmden öldürdüler ya
Ben daha çok Deadpool cuyum. Hepsinden iyi bana göre. Hem komik hem güçlü hem de kimseyi takmayan biri. Süper kahraman değildi başta ama çabalıyor. Normal bir insan gibi üzülüyor adam da.
Süper kahramanlara bi türlü alışamadım çok tutarsız ve mantıksız geliyorlar daha çok gri karakterler severim iyi ya da kötü olmayan
super man
Dead pool
Mustafa Kemal
Pokemon🫠
İron mann
Zorro
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?