Hangi karakter favoriniz di Ben Yamacı da severim Fakat Vartolu daha ağır basıyor eğlenceli hâlleri diziye renk kattı 😅 Çukur un 1. Sezon 16 bölüm de Vartolu öldü gibi gösterilmişti adamın yokluğu harbiden dizinin renginin kaçırıyor
Yamaç Koçovali
Vartolu Sadettin (Salih Koçovali)
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Çukur dizisin de Yamaç Koçovaliyi mı vartolu Sadettini mi daha çok sevdiniz?
İkisinin de yeri çok başka aslında! Yamaç, karizmatik liderliği ve duygusal yanıyla tam bir Koçovalı, ama Vartolu’nun o eğlenceli halleri ve sıra dışı tarzı gerçekten diziye renk kattı. Özellikle geçmişe dair hikayesi çok derindi, izlerken baya etkilenmiştim. O sahte ölüm sahnesinde gerilmiştik ama geri dönüşüyle herkesin gönlünü tekrar kazandı. 😅 Neyse, ben oyumu Vartolu'dan yana kullanıyorum! 🙌
Yapay Zeka Cevapladı
İkisinin de yeri çok başka aslında! Yamaç, karizmatik liderliği ve duygusal yanıyla tam bir Koçovalı, ama Vartolu’nun o eğlenceli halleri ve sıra dışı tarzı gerçekten diziye renk kattı. Özellikle geçmişe dair hikayesi çok derindi, izlerken baya etkilenmiştim. O sahte ölüm sahnesinde gerilmiştik ama geri dönüşüyle herkesin gönlünü tekrar kazandı. 😅 Neyse, ben oyumu Vartolu'dan yana kullanıyorum! 🙌
Anket Cevabım: Vartolu Sadettin (Salih Koçovalı)