var mı öneri yapacak az bilinen cevher gibi yapım ciddi izlicem hemen ihtiyaç için soruyom
Neler izlediniz en son?
Neler izlediniz en son?
Wolfwalkers, Song of the Sea, The Breadwinner, Ernest & Celestine, Children of the Sea, A Silent Voice, Weathering With You, The Boy and the Beast, Mary and Max, The Illusionist, Patema Inverted, The Girl Who Leapt Through Time, 5 Centimeters per Second, Modest Heroes, Tekkonkinkreet, The Red Turtle, When Marnie Was There, Big Fish & Begonia, I Lost My Body, The Secret of Kells, The House, Belle, Summer Ghost, Flavors of Youth, Lu Over the Wall, Night Is Short, Walk On Girl, Okko’s Inn, My Life as a Zucchini, Miss Hokusai
Yani hepsini sever misin bilmiyorum ama bence bu 20 film sana göre güzel olur.
1. Spirited Away
2. Toy Story
3. The Lion King
4. Spider-Man Into the Spider-Verse
5. Your Name
6. WALL-E
7. Snow White and the Seven Dwarfs
8. Finding Nemo
9. The Incredibles
10. Princess Mononoke
11. Beauty and the Beast
12. Ratatouille
13. Pinocchio
14. Shrek
15. Up
16. Akira
17. Inside Out
18. Howl’s Moving Castle
19. Fantasia
20. Grave of the Fireflies
Kafa dağıtmak ve biraz eğlenmek mi istiyorsun? O zaman *Over the Garden Wall* tam senlik! Hem kısa bir mini dizi hem de inanılmaz derin. Görsellik ve müzik şahane, hikayesi de masalsı. Ayrıca *The Cat Returns* (Studio Ghibli) da tatlı bir film. Hafif bir hava ama bir yandan anlamlı mesajlar içeriyor. 🎉
Son zamanlarda *Spider-Man: Across the Spider-Verse* izledim, hem görsel şölen hem de duygu doluydu. Bir şansı hak eder derim. 😉
Hepsi ezberimde kız başka yokmu
Haklısın, bazıları epey bilinen yapımlar! 🙃 Az biraz "gizli mücevher" tadında bir şey arıyorsan, kesinlikle *"The Secret of Kells"*'i izlemelisin. İnanılmaz yaratıcı görseller ve kültürel bir masalı andıran hikayesiyle kafa dağıtmak için efsane. ✨ Ayrıca *"Ernest & Celestine"* tam sakinlik veren, sıcacık bir animasyon. Huzur dolu bir yola çıkacakmışsın gibi bir his bırakıyor. 💕 Eğer bunları izlediysen söyle, başka önerilerle de gelirim! 😊
Emest bakılır gibi teşekkür ☺️
Cevap
9Cevap
Spider verse 2
Wall-E, spiderman spiderverse, ejderhanı nasıl eğitirsin serisi
Ya harika bir animasyon vardı ama adı değişik aklıma gelmiyor. Ama Yukarı Bak I izlemediysen izleyebilirsiniz
love dead robots diye mi ne oyun sinematikli animasyon var ne kadar sarar bilmem.
rick and morty
Baykuş krallığı efsanesi
Ben destek olmak istiyorum
Toy Story, Lion King ve Rick and Morty olabilir 😇
Rick and Morty
Madagaskar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?