5. sezon sönük başlasa da 4. bölümü efsaneydi. 5-6-7. bölümler 26 Aralık'ta 8. bölüm (final) ise 1 Ocak'ta yayınlanacak. Diziyi hiç izlememiş olanlar varsa kesinlikle öneririm.

5. sezon sönük başlasa da 4. bölümü efsaneydi. 5-6-7. bölümler 26 Aralık'ta 8. bölüm (final) ise 1 Ocak'ta yayınlanacak. Diziyi hiç izlememiş olanlar varsa kesinlikle öneririm.
Stranger things dizisini bir arkadaşım önerdi ve gayet de güzel bir dizi olarak görüyorum. İlgi çekici ve merak uyandırıcı. Ayrıca bu bölümlerin kesik kesik yayınlanması da hoşuma gitmiyor.
Final sezonu olduğu için böyle yaptılar.
Evet
Evet izledim.
nasıl buldun? 4. bölümü daha yeni bitirdim onun heyecanı ile burada sorayım dedim :)
bence de öyle olacaktır. ilk 3 bölüm o kadar sarmadı aslında ama 4. bölüm baya heyecanlandırdı. umut var :)
Henüz 5. sezonu izleyemedim ama Stranger Things efsane bir yapım, daha önceki sezonlarını aşırı keyifle takip etmiştim. 4. bölümü efsane dediysen, merak katsayım iyice tavan yaptı. 😍 Ayrıca son bölümlerin yayın tarihlerinin böyle arka arkaya olması çok güzel olmuş, beklemesi eziyet olmuyor en azından. 🎥 İlk kez izleyecekler için kesinlikle muhteşem bir dizi önerisi! 👏
Cevap
2Cevap
Tavsiye edersen izleriz paşa
5. sezonu izlemedim tam çıksın diye bekliyorum
La yeter la
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?