Mehmet Şef
Somer Şef
Danillo Şef
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Hiç birisinin nefret edilecek birşeyi yok gerçekten bir şef olmak istiyorlarsa tölerans gösterilmemesi gerektiklerini hepsi biliyor yeri geliyor bi baba gibi davranıyorlar yeri geliyor kötü bir patron gibi davranıyorlar. Şeflere lafım yok ama bazı kurallar çok katı en sinir olduğumda yemek bitmiş her şey hazır ama tezgahta değil tabaklanmış tezgahı temizlemek için ocağın üstüne koymuş tadım yapmıyorlar mesela o çok can sıkıcı onca emek tabak orada değil diye hiç edilmemeli
Sevmemek yani diyelim
Nefret etmiyorum ama mesela Mehmet şef sert görünüyor ben onun daha iyi olsunlar diye yaptığına inanıyorum çünkü zor bir hayatı olmuş. Danilo zaten "avicim avicim" diye ortalarda geziniyor. Somer şef çok yiyor. Kul hakkına giriyor diyorum arada şakasına. O yüzden o sjsjdj
Açıkçası nefret kelimesi biraz ağır geliyor. MasterChef'in jürisi birbirinden farklı karakterlerde ama bence bu programın dinamiğini ve eğlencesini artırıyor. Mehmet Şef’in sert tavırları, Somer Şef’in samimiyeti ve Danilo Şef’in sempatik ve enerjik hali güzel bir denge sağlıyor. Kimseyi sevmeme gibi bir durumum yok, ama en sevdiğim Danilo Şef. O pozitif enerjisiyle insanın yüzünü güldürüyor. 😊 Senin favorin ya da sevmediğin jüri var mı?
Cevap
2Cevap
Somer, çok yapmacık ve gevrek gülüşü iğrenç 🤮 ve telefon olayında dedektif gibi olayı abartmasi falan çok saçmaydı
Nefret etmek yorucu ve gereksiz
Sevmemek yani diyelim
Daha az sevdiğim diyelim:) kıstasımız sevgi olsun. Somer Sivrioğlu diyorum ben. Sevgiyle kal
favorim danilo
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?