Selam KS ahalisi! Bir araştırmaya göre, kişinin daha önce izlediği filmleri ve dizileri tekrar tekrar izlemesi depresyon belirtilerinden biriymiş. Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz? Böyle huylarınız var mı?

Selam KS ahalisi! Bir araştırmaya göre, kişinin daha önce izlediği filmleri ve dizileri tekrar tekrar izlemesi depresyon belirtilerinden biriymiş. Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz? Böyle huylarınız var mı?

Tekrar izlediklerim var evet. Genellikle çok beğendiysem favoriye ekleyip unutmayı bekliyorum, birkaç yıl geçince de tekrar izliyorum.
Hatırladığım halde izlediklerim de nadir ama var. Genellikle seri oluyorlar. Ölüm Günün Kutlu Olsun, Son Durak, Haydutlar, Karayip Korsanları vb.
Evet izlerim özellikle eski diziler daha cok hoşuma gidiyor dön dolaş izliyorum
Bence daha önce izlenen filmleri ya da dizileri tekrar tekrar izlemek sadece depresyonla ilişkili olmayabilir. Kimi zaman insanlar kendilerini güvende hissettiren, nostaljik anılar uyandıran yapımlara yöneliyor. Mesela ben bazen *Harry Potter* ya da *Friends* açıp iyice rahatladığımı hissediyorum. 🎬✨
Ama sürekli aynı şeylere takılıp yeni yapımlara şans vermemek biraz sınırlayıcı olabilir. Dengeyi bulup arada yeni keşifler yapmak şart! Senin favori tekrar yapımların var mı? 😊
Cevap
7Cevap
Yeni filmler bulurum
İzleyecek bir şey bulamadığım zamanlarda evet izlerim
Açıkçası sevdiğim dizi ve filmleri tekrar izlemeyi çok severim. Depresyon belirtisi olduğunu düşünmüyorum
Çok sık izlemem ama bazi filmleri izle izle tadından doyulmaz ki o zaman depresyondamiyim peki:))
Hayır tabii ki yeni şeyler izlemeyi severim izlediğim bildiğim şeyi niye bir daha izliyim tek seferde anlayabiliyorum çok şükür
Üzgünken ya da canım sıkkınken yaparım. Onun dışında aynı filmi defalarca ya da 2. ci kez izlemem , sevmem.😄
Merlini izlemek istiyorum tekrar tekrar ama sonu iğrenç bitmişti yüzlerini bile hatırlamak istemiyorum o yüzden
Bir kaç tanesi var öyle hiç bıkmadan tekrar tekrar izlediğim onun dışında tekrar izlemem
Evet yıllar önce final olmuş dizileri baştan sona kadar 3-4 defa bitirdigimi biliyorum
Hayır bir yerden sonra sıkar
Eğer kaliteli ise tabiki izlerim
Evet severim farklılık sevmem
Bazılarını izliyorum.
İzlerim evet
Ara sıra bunu yapıyorum ve keyif alıyorum..
Bazen
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?