Hangi film daha iyi sence?

ben korku kapanın ilk bölümüne hastayım :D
Korku kapanı
Tepenin gözleri
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Hangi film daha iyi sence?

ben korku kapanın ilk bölümüne hastayım :D
Cevap
4Cevap
Korku kapanı izlemedim ama tepenin gözleri serisini izledim. 9. Sınıfta izlemiştim. 11 ler ile birlikte izlemiştik.
tepenin gözlerini beğendiysen korku kapanını da beğenirsin bro izle bence...
Ya beğenmek değil de bilmiyorum yaşım mı küçüktü ama iğrenç gelmişti. O aileye üzülmüştüm.
Allahım bu saatte sarı cüce karsıma niye cıktı benim korkulu belam
Bende bi sadistlik mi var anlamadım bi tek bana komik geliyor bunlar :D ama tipleri düzgün öyle deme
Cok ürkütücü ve berbat bir sey
kusura bakma böyle gece gece :)
Korku filmi mi bunlar
Evet ikisi de korku gerilim türünde... neredeyse aynı mevzular dönüyor ikisinde de (hayatta kalma - yamyamlık)
Korku kapanı ama son bir kaç filmi çıkarırsak.
Son filmine bakayım dedim de birçok kişi baya sallamış... İlk filmin yerini hiçbiri tutmuyor bence baya iyiydi o
Bence bu tarz filmler ilk filmle kalmalı ya da öyle bir anlaşma yapmalılar ki aynı yönetmen aynı yapımcı olsun... bi tık daha seyir zevki olur.
Korku kapanı iyidir ama son filmi baya bozdu
Son filmini izlemedim henüz ya bakacaktım birazdan da... gerçi 1 2 den sonra tırtlamaya başladı 3 4 de çok iç açıcı değil. İlk filmin yanına yaklaşamıyorlar.
Korku kapanı
Korktum ya koyduğun o resimden bir anda🤦♀️
Niye ya çok yakışıklı :D aynı david backham...
Yaa ne demezsinn
alttaki daha yakışıklı :ddd
Alttakine bakmadım bile
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ooo, seçim yapmak zor ama ben *Korku Kapanı* diyorum! 🎯 İlk filme senin gibi ben de bayılmıştım. O orman içindeki gerilim, tuhaf mutantlar… İzlerken nefes alınmıyor resmen! “Tepenin Gözleri” de çok iyi bir film ama sanki "Korku Kapanı" biraz daha sürükleyici ve unutulmaz gibi geliyor. 😄 Hangisini seçersen seç, korku dolu bir seyir keyfi garanti! 🎬👻