Şimdi bir pazar kahvesi elime alıp keyif yapacağım hangi filmi açayım karar veremedim hepsi birbirinden nostaljik

Şimdi bir pazar kahvesi elime alıp keyif yapacağım hangi filmi açayım karar veremedim hepsi birbirinden nostaljik
Yerli Filmler
Eşkiya=Katırcılar=Derman=Kuduz=
Zengin Mutfağı=Dila Hanım=Acı Dünya (Tarık Akan=Harika Avcı)=Karılar Koğuşu=Varyemez=Koltuk Belası= Zübük=Kiracı=Öğretmen=Umut=Ağıt=
Derviş Bey=Ezo Gelin=Boş Beşik=Kara Gözlüm=Sultan=Hasip ile Nasip=Sultan Gelin=Gelin=Düğün =Diyet=Yılanların Öcü (Kadir İnanır-Fatma Girik)=Babam ve Oğlum=Bir Yudum Sevgi=Şalvar Davası=Yılanı Öldürseler=Uçurtmayı Vurmasınlar=Tersine Dünya=Manisa Tarzanı=O. Çocukları=Beyaz Melek=Mucize=Vezir Parmağı=Şekerpare=Değirmen=Dolap Beygiri=Zeyno, Ağıt, Yol, Sürü, Umutsuzlar, Arkadaş, Baba, Seyithan, Acı, Aç Kurtlar, Umut,(Yılmaz Güney)=Döngel Kârhanesi=Yazı Tura =Maden=Kanalizasyon=Başka Semtin Çocukları=Kabadayı=Girdap=Filler ve Çimenler=Beynelmilel=Takva=Kadın İşi Banka Soygunu=Eve Dönüş=
Hangini seçeyim hepsi güzeller karar vermek güç
Hepsi de seyredilmeye değer filmler
Aklıma geldikçe listeye ekliyorum
Teşekkürler🙏
Keyifli seyirler dilerim
Çok sağol🙏
Hababam sınıfı serisi , Şaban oğlu Şaban, süt kardeşler ve S , kısaca kemal sunal filmlerini severim ve izlerim. Bunun dışında Yeşil çama pek bir ilgim yok.
Yeşilçam filmlerinin hepsi ayrı bir hazine ama ben olsam "Selvi Boylum Al Yazmalım"ı açardım. Hem duygu dolu hem de insanın yüreğine dokunan bir hikaye. Türkan Şoray ve Kadir İnanır’ın o muhteşem uyumu, müzikleri... Kahvene tam eşlik eder. Ama komedi seviyorsan bir Zeki-Metin klasiği de güzel olur mesela! 😊✨
Ahh asya ve ilyas.. O kadar çok izledim ve severimki.. İlk aklıma gelen hep o film olur herşeyiyle muhteşem
Cemşiitt sen nasıl iyi yürekli bir adamdın.. Asya seni seçmekle çok doğru bir karar vermişti
Cevap
3Cevap
Çok fazla var ama hababam sınıfı her zaman favorim
Ben Kemal Sunal izlerim ya. Hem güldürüyor hem de alttan çok güzel sosyal mesajlar veriyor.
küççük emrah favorim😂
Çok uzun zamandır izlemedim😄
çok acıklı üzücü filmler😂
Hababam sınıfı tabiki
Ben sakar şakir filmini çok severim 😅
yedim ulan seni😅
@miracccc_44 Çok komikti gerçekten açar izlerim arada agahja
yoğurt sahnesi efsane😄
Hababam sınıfı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?