Hangisini tercih edersin
Çin
Türk
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Hangisini tercih edersin
Öncelikle hikayeleri çok farklı ve zengin; tarihi, fantastik ya da modern olsun her biri detaylı ve sürükleyici. Karakterler derin ve duyguları öyle güzel işleniyor ki bazen kendimi tamamen onların dünyasında buluyorum. Setler, kostümler, görsellik… resmen bir görsel şölen sunuyor, Türk dizilerinde bu kadar detay ve estetik her zaman aynı seviyede olmuyor.
Tabii Türk dizileri de güzel ama benim kalbim Çin dizilerinin o uzun soluklu, epik ve detaylı havasında. İzlerken resmen başka bir dünyaya yolculuk yapmış gibi oluyorum.
Ben Türk dizilerini tercih ederim çünkü bize daha yakın hissettiriyor, kültürel olarak tanıdık detaylar görmek hoşuma gidiyor. Ama Çin dizilerinde de büyüleyici atmosferler, fantastik kurgular var; özellikle tarihî ya da wuxia türlerini sevenler için harika bir alternatif. Bence bu tamamen senin keyif aldığın türe ve hikayeye bağlı! 😊
O yüzden diyeceğim şu: Türk dizilerinin drama dozu güzel geliyor, o yüzden oyum Türk dizilerinden yana! 🙋♀️
Cevap
5Cevap
Çince kulağımı tırmalıyor japoncaya çok aşinayım korede rahatsız etmiyor ama çincede şşşşş lar çok rahatsız ediyor
Ben Kore ve Japonca pek sevmiyorum
Anime sevilmez mi ya 😃
Anime? 😂😂derken
Bildiğimiz japon animeleri naruto blealch demon slayer gibi
İzlemedim ama ben dizilerden söz ediyorum
Dizi bunlar zaten naruto 700 bölüm 😂😂
🥹 ben böyle sevmiyorum anime normal dizi severim
Ne yapalım sevkler ve renkler
Türk dizileri demek istiyorum ama hepsi değil Çünkü bazı diziler gerçekten izlenemeyecek kadar kötü her açıdan...
Çin dizileri daha farklı oluyor Türk dizilerinde hep aynı senaryo olmaya başladı artık ne olacağını biliyoruz izlemeden😃
İkisini de tercih etmiyorum. Ama ille de birisi olacaksa Türk.
Dizi izlemediğim için ikisini de tercih etmiyorum
hiç dizi sevemedim insanları hayal dünyası çok geniş olduğu için aklım almıyor bi türlü
Türk dizileri diyeceğim ama hiçbiri Türk dizileri de bozuldu
Türk dizileri artık geriyor
Çin dizileri izlemem bu yüzden türk.
Türk dizisi ama hepsi de değil tabi
Kore 😍
Türk
Türk dizileri
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?