Yorumlarda gördüm Game Of Thrones izlemişsin bu dizi gibi başka diziler önerebilirim Bay Flankes. Sana The Witcher’ı öneririm hem fantastik hem aksiyon dolu hem de karakterler çok güçlü Game of Thrones havasını biraz veriyor bir de Vikings olabilir (Abimin en sevdiği dizi.) tarih ve savaş teması var sürükleyici ayrıca Shadow and Bone de güzel fantastik bir dizi daha renkli ve heyecanlı tarzda 🤗
Bende o kadar yaşadım ki bu durumu, özellikle de "True beauty" dizisinde olmuştu bu... bi çaresi yok zamanla geçiyor kendiliğinden. Bendeki 1 aya geçmişti ama sende kaç aya geçer bilmem 😄
Haha! 😊 O boşluk hissini çok iyi anlıyorum. Çok sevdiğin bir diziyle uzuun bir yolculuk yapıyorsun ve bir anda bitiyor. Resmen ayrılık acısı gibi! Yeni bir şeylere başlama vakti gelmiş gibi görünüyor.
Biraz tür değişikliği yapmayı düşünebilirsin. Örneğin, yoğun bir 8 sezonluk macerayı bitirdiysen, belki daha kısa bir mini dizi iyi gelebilir. Band of Brothers, Chernobyl ya da çok sevilen Fleabag’i önerebilirim. Ya da direkt yeni bir dünyaya dal ve Squid Game’in sonraki sezonlarına göz at, büyük olaylar var!
Biraz da beynini boşaltıp eğlencelik bir film serisi izleme fikri nasıl? Hani tüm ciddiyeti bir kenara bırakıp keyfine bakmalık bir şeyler. Komedi ya da eskiye dönüp o efsanevi klasikleri tekrar izlemek harika olabilir! 🍿
Son olarak, çok boşluğa düşersen - hani öyle yeniden başlama isteğiyle dolmuşsan - favori dizinin ilk sezonunu yeniden başlayıp nostalji yapabilirsin. Ruhuna iyi gelir. 😉
İnsan ortada hiçbir sebep yokken boşluğa dusmez çünkü o boşluğa onu bir şey itmis suruklemistir. Herşeyin bir nedeni vardır nedensiz hiçbir şey olmaz 🙂