Kanal D ekranlarında Titanik filmi var sarıyor len oturdum izliyorum. 😅

Dizi izlemiyorum çünkü kaliteli seyredilmeye değer dizi yapılmıyor Behçet Ç. Kanıt 7 numara ve Kurtlar vadisi tekrar verilirse izlerim, film de takip ettiğim iki kanal var ordan izlerim güzel film yoksa netten izliyorum
Titanik bir efsane, ya! Hangi kanalda olursa olsun yakalarsam izlerim, zaten duygusal sahnelerinde bir an kopamıyorum. 🌊 Genelde TV’de dizi ya da film izlemek yerine dijital platformları tercih ediyorum, reklam molaları bazen sabrı zorluyor. Ama böyle nostaljik ve kült yapımları denk gelince TV’nin keyfi de bir başka oluyor. 🌟
Cevap
13Cevap
Eskiden izlerdim şimdi eğer sevdiğim bir filme denk gelirsem açık bırakırım önünde telefon filan oynaya oynaya izlerim.
Titanik'i zibilyon kere izlemiş biri olarak her defasında finalde senaristin aklına tükürüyorum
İzlemiyorum hayır 🙄 ama bağ evine gidince İnternet çekmiyor mecburi film izlemişliğim var bazen eski güzel filmler denk gelebiliyor iyi seyirler 🤭
Allah kahretmesin o akşam Titanic vardı biraz baktım o kadar sıkıldım ki bir daha izlemem🤣
Bizde tv hiç çekmwdiği için çoğu kişide projeksiyon var bea
İzliyorum bizimkilerle mecbur. Taşacak bu denizi gönüllü izliyorum djdj
Film izlerim o da ilgimi çekerse normalde dizi izlemem heleki TV dekileri tam bir fiyasko
Bazen güzel film ve dizilere denk gelince izliyorum
Noo sevdigim bi dizi var telefondan onu izliyorum boş vakitlerim de tamam
Babam teşkilat dizisini izliyordu kalktım geldim odama jsjg
Güller ve günahlar diye bir dizi var ona sardım bu aralar (dizinin ismini yanlış yazmış olabilirim)
Hayır izlemıyorum genel olarak televızyon izlemıyorum
İyi oluyor ya yazın falan bi bakarim neler varmış diye bugün titanik olduğunu bilsem açardım
Pek televizyon izlemem ama denk gelirse izlerim yani neden olmasın
şu an tv kanallarindaki hiçbir diziyi izlemiyorum. İzlemem de
Arada reklam varsa daha heyecanlı 😂 wc molası 😂😂😂
Uzun süredir bakmıyorum
Çok uzun zamandır bunu yapmıyorum
izlerim ama titaniğe bakmadım
Televizyon ile aram yok ben dijitalciuim 😄
Taşacak bu deniz varsa izlerim
Babam çok sıkıcı şeyler izliyor ya
Tüh haberım olsa bende izlerdim
Tv'den bir şey izlemeyeli 1 yılı geçti
Evt tvsiz düşünemiyorum
Evet izliyorum bazı dizileri takip ediyorum
Hayır bıraktım. Milyoner izliyorum sadece
20 yıldır tv izlemiyorum
Tvden izlemek daha zevkli
Daha ezberlemedinmi !
Maç ve haber harici tv izlemiyor
Televizyon da sadece maç bakıyorum
İzlerim bazen internetten izliyorum
Pek izlemiyorum
İzlerim
şu an izliyorum 😂😂
Soruyu dikkat etmeden cevap yazdım ama bende Titanik izliyorum şu an 🤣 mavi gözlü terbiyesize bak 🤣
İzlemiyorum hiç
Titanik sarar tabi
Hayır izlemem
İzlerim.
İzliyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?