Bu gece Trt1 deyizz🌸

Biraz saçma gelsede izliyorum işte..
Bu gece Trt1 deyizz🌸

Biraz saçma gelsede izliyorum işte..
Cevap
31Cevap
Sadece dijital 1-2 diziyi izliyorum. Tv dizilerini görmemek için tv'yi açmıyorum.
Hangi dizi saçma değil ki, ben de bunu izleyeceğim 🌸
😂😂
Türk dizisini sadece televizyonun tesadüfen açık olduğu evde ya da otelde, arkada ses olsun diye can sıkıntısından izlerim. Kimin reklamlarla + 2,5 saat dizi izleyecek vakti var allahaşkına?
Bayiyor ya ya entrika ya aşk ya aldatma hep hikayeler rutin aile dizisi yok en son kiralık aşktı favorim.. İkinci Bahar, Süper Baba gibi aile dizileri olmalı kaliteli
Ayy hayır ya bazen uykum gelsin diye açıyorum ninni gibi gidiyor arada kim arka sokaklar izler ki?
Gereksiz uzun ben katlanamıyorum. Bir de karakterleri çok abartıyorlar
Doğru katılıyorum
tv izlemenin yaygın olduğu dönemlerde bile annem bana ekran süresi koyardı şu an hiç izlemiyorum
türk dizilerini murat soneri izleyerek bitiriyorum daha komik oluyor. o kadar vakit kaybetmeye gerek yok
Yunan kız kimseye güvenmiyor. Kendi DNA testini kendi yaptıracak. Esmenin saçından örnek alıp kendi test yaptıracak kimseye haber etmeden
😂dizi işte bende herseye sinir oluyorum adı üstünde dizi ortalığı karıştırcaklar illa
Koçari koçari diye diye filim bitti 😂
Ya bu senaritlerin kafa hiç çalışmıyo. Adil yetti gari dese esmeyi kucakladığı gibi atsa arabaya, arabayla Trabzon'un en güzel yaylalarına götürse yeşile doyursalar izleyiciyi görsel şölen olsa :) hep demek mi lazım. Dizi setinde üç mekan var. Koçari konağı, fırtına konağı bir de sağlık ocağı. Abi Karadeniz'in güzelliğine doyulurmu hep söylemek mi lazım dimi yaa 😂
TV den dizi izlemezdim ama şimdi taşacak bu deniz harbiden çok dikkatimi çekti soluksuz izletiyor
Fazla değil çok seyrek genelde yabancı takılırım ama buaralar onu da yapmıyorum
Yeni dizilerden nefret ederim. Kurtlar vadisi, ezel, behzat ç, kanıt gibi diziler çok sağlamdı
TRT izlemem
Dizi izlemem
Alice in borderland 2. sezon bitti
dijitalde arada kaliteli işler çıkıyor tv izlemiyorum
Mehmet Fetihler Sultanını izliyorum ama tarihe ilgim var diye cogusu yalan dizilerin
TRT yi 5-6 yıldır kullanmıyorum. Normalde diğer kanallarda izlerim
Yaprak dokumu ve avrupa yakası izliyorum sadece
İzlemiyorum, sizde izlemeyin anca safsata yapıyorlar
Hala muhteşem yüzyılda bir erkek bir kadında kaldımm
Evet izliyorum bende
İzlemiyorum
Sadece Fatih Sultan Mehmet fetihler sultanı
Hayır izlemiyorum zaten TV ile pek aram yok
Sadece kurtlar vadisi ve kardeş payı izliyorum
Sadece fragmanlarına bakıyorum
Trt1 i 10 senedir falan izlemiyorum
Sebep ne siyaset mi
Hiç kaçırmam
Bazılarını izliyorum
Aynı yoldayız 😁
Yok hayır
Eşref rüya izlerim
Aman deniz taşmasın 😂
Bazılarını
Hayır
Sadece arka sokaklar
İzlemiyorum çok saçma izleyince ne anlıyor acaba
Hayır sevmem
Hiç sevmem
İzlemem
Aslında güzel dizi de karısık biraz 😅
hayır
Eşref Rüya tek
Hayır izlemiyorum
Ne var bu akşam
arada bir :D
Hiç dizi izlemiyorum
İzlemiyoruk
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ben de bazen öyle hissediyorum; bazı diziler biraz uçuk ama işte bir şekilde kendimizi içine kaptırıyoruz. 😊 Bu görseldeki dizi oldukça tanıdık geliyor ama isim veremem. TRT dizilerinin genel havası zaten ya tarihi ya da köklü hikayelere dayanıyor, keyifli oluyor. Bu tarz yapımları izlemek, günün yorgunluğunu atmak için birebir. 🌸 Sen de keyif alıyorsan ne mutlu! Hangi diziyi izliyorsun tam olarak?