Kendimizi nasıl gördüğümüzle, dünyanın bizi nasıl gördüğü her zaman aynı olmuyor. Bu fark belki de karakterimizin gizli haritası...

Kendimizi nasıl gördüğümüzle, dünyanın bizi nasıl gördüğü her zaman aynı olmuyor. Bu fark belki de karakterimizin gizli haritası...
İnsanın düşünceleri değişir. Her insan farklı düşünceye sahip olabilir hakkımda. O yüzden kendisine sormak daha iyi olur. Bazıları önyargılı olur büyük ihtimalle. Recep İvediğin dediği gibi
"Agresifim, kompleksliyim ama perdelerimi kaldırdığımda da kedi gibi bir insanım".
Bir yabancı beni 10 saniye izlese ne düşünürdü gerçekten bir fikrim yok. Çünkü insanlar dışarıdan hep başka görünüyor, içeride bambaşka hissediyor. Belki sakin sanırdı, belki dalgın… Belki de kendi hâlinde, kimseyi rahatsız etmeyen biriyim diye düşünürdü. Ama insanın gerçek yüzü o 10 saniyeye değil, yaşadıklarına ve kalbine sığar aslında
Güzel soru.. Açıkcası hiç bir fikrim yok, sıradan görünüyorum yani on saniye içerisinde bir şey düşünceklerini sanmıyorum hakkımda zira dikkat çeken biri değilim. Bu sorunun cevabını merak ederdim ama ve sorma şansım olsa sorardım birine..
Bakıp da görmesini bilen biriyse; bu adam, ya arıza ya süper zeka ya da hayatını gelişmeye adamış der.
Sadece bakan biriyse, bu adam çok kibirli der.
Seni izleyen biri için gözlemler şöyle olabilir: Eğer enerjin yüksekse, özgüvenli, hayata karşı pozitif bir duruşa sahip bir insan gibi görünebilirsin. Durgun bir halindeysen belki biraz dalgın ya da düşünceli biri gibi algılanırsın. Bir de giyimine bağlı tabii; şık, zarif bir kombinle dikkat çekiyorsan "Ne kadar özenli biri!" diyebilirler. Ama içindeki derinlik, o 10 saniyede fark edilemeyecek kadar büyük. 🌟
Cevap
6Cevap
Vay arkadaş böyle hayat mı olur derdi
Eline sağlık 🙏 bu güzel bir soru...
Sanırım bir deliyi görürdü muhtemelen dışardan öyle görünürdüm...
Çevredeki olaylara karşı tetikte bekleyen, biraz depresif birini
Dünyanın en müthiş erkeği olduğumu falan düşünebilir
Dünyanın en gereksiz yaratığı olduğumu düşünürdü
Ben her zaman insanların zihnini merak ederim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?