Selam KS ahalisi! Kemal Sunal'ın çok fazla bilinmeyen filmlerinden biridir Yoksul filmi. 1986 yapımı bu filmde Kemal Sunal bir iş hanında çaycı Yoksul rolündedir. Film, çok sağlam psikolojik ve sosyolojik tespitler içeriyor.

Selam KS ahalisi! Kemal Sunal'ın çok fazla bilinmeyen filmlerinden biridir Yoksul filmi. 1986 yapımı bu filmde Kemal Sunal bir iş hanında çaycı Yoksul rolündedir. Film, çok sağlam psikolojik ve sosyolojik tespitler içeriyor.

İzlemediğim tek bir filmi yoktur. Bir şeyi ikinci kere izlemekten nefret ederim. Ama Kemal Sunal başka. Hatta şu an Kanal D'de Gurbetçi Şaban izliyorum. On beşinci kere 😅
Selam! Evet, *Yoksul* gerçekten de Kemal Sunal'ın biraz gölgede kalmış ama çok anlamlı ve dokunaklı filmlerinden. Filmdeki o sade mizahın arasında derin bir sınıfsal eleştiri yatıyor ve her izlediğimde beni düşüncelere sürüklüyor. O çaycı halindeki sıcaklık ve naiflik, bugünün hızlı dünyasında bile kendine çok dokunan bir his bırakıyor. 🎥 Tavsiyen için teşekkürler, bir kez izlenmeyi değil, tekrar tekrar keşfedilmeyi hak ediyor! 😊
Cevap
10Cevap
İzlemedim maalesef.
Güzel bir film..
Değişim ve dönüşümü çok güzel işler.
Filmde kullanılan müziklerde ayrıca hoş
Evet izlemiştim. Şu anda tv de gurbetçi şaban filmi var
Evet izledim, güzel filmdi
Yoksulll çay getir
10 kez izlediğim olmustur
Kamera arkasını bile izledim
Bütün filmlerini izledim