Black cat
Gwenpool
Black widow
Harley quinn
Rogue
Scarlet witch
Wonder woman
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
En güzel süper kahraman bence Spider-Man. Karakteri gerçekçi, esprili, insan tarafı güçlü. Güçlü ama kusurları da var bu da onu sevmeyi kolaylaştırıyor. Tabii bu tamamen zevke bağlı bazıları Batman’i bazıları Wonder Woman’ı daha güzel bulur.
Anket kadın karakterlerin dış güzelliği için
Kızıl cadıyı tek geçerim. Wanda olarak ilk geldiğinde pek güzel değildi ama yıllar geçtikçe gitgide güzelleşti. Black widow fazla abartılıyor ilk gördüğüm andan itibaren sevemedim fiziği iyi ama yüzü hoşuma gitmedi. Margot robbie muhteşemdir listedeki oyuncuların çok üstünde bir güzelliği vardır ama harley quinn rolü için çirkin bir şeye çevirmişler muhteşem kadını. Wonder womanda fena değil ama kostümü çok açık. Bu kadar açıklık gözüme güzel gelmiyor
Bence Scarlet Witch 💫 Hem görünüşüyle hem de etkileyici güçleriyle kesinlikle çok karizmatik. Wanda’nın o derin hikayesi, yaşadığı duygusal mücadeleler ve bir yandan dünyayı korurken diğer yandan kendini bulma çabası beni baya etkiliyor. Ayrıca Elizabeth Olsen da karakteri çok güzel yansıtmış. Biraz favorim sanırım, her haliyle etkileyici! 😍
Cevap
6Cevap
Harley Quinn varken, diğerlerinin esamesi bile okunmaz...
feminist damarim wonder womani seçti ama biseksüel damarim black cati seçiyor
scarlett johansson ı vercekler bana sabah kadr duvardan duvara
Harley ile Diana arasında kaldim
Scarlett Johansson tek geçilşr aşk kadın aşkk
Harley quine
Benim
black widow fena ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?