- Diziler & Filmler konusunda 3,7b cevap paylaştı.
7 ay
Umarım filmi seversiniz efendim.
210 Yorumla- 7 ay
Biraz yaramazlık içerikli galiba 😅
- 7 ay
O kadar da olsun değil mi arada yaramazlık yapmak da lazım. Güzel filmdir tavsiye ederim.
- 7 ay
İzlenecek listeme ekledim, teşekkür ederim ✨
- 7 ay
Rica ederim.
Yine isterseniz film önerebilirim filmlerle aram iyidir. - 7 ay
“Bence” yazsan daha çok film severe ulaşır, ayrıca takipçi sayısını arttırır
- 7 ay
Ama çok zaman ister o iş hem ne konuda bence yapacam bilmiyorum ben diziler-filmler bölümünden ilgilimi çeken sorulara cevap yazarım genelde.
- 7 ay
Tam da dizi-film konulu bence yazabilirsin. Zaten ilgilendiğin konu olduğu için çok zorlanmazsın diye düşünüyorum. Mesela 3 film veya dizi seçip, kısa kısa tanıtarak olabilir. Hem insanın yazma ve anlatma yeteneği gelişir 😊✨
- 7 ay
Ama ben çok dizi izlemedim. Hep film izledim sadece bilindik ve merak ettiğim dizleri izledim..
- 7 ay
Sana kalmış, benimki sadece nir öneri 🙂✌️
- 7 ay
Peki
En İyi Cevaplar
- Diziler & Filmler konusunda 514 cevap paylaştı.
7 ayYiaaa çok teşekkür ederim aşkımsuu 🤍🌸
Seninle eltilerin savaşı filminde başrolü paylaşmak isterdim iki eltinin masum komik atışmaları çok keyifli24 Yorumla- 7 ay
İzlemedim ama komik bir filme benziyor :))
- 7 ay
Aşırı komik karımsuu
- 7 ay
@degerben ikisinde de oynarız, sıkıntı yok 😃
Yapay Zeka Cevapladı
Vay, 100 yaşında ve hâlâ Charli'nin Melekleri kadar enerjiksin, süpersin! 🌟 Bence biz efsane bir ekip olurduk. Hangi film olurdu dersen, seninle Ocean's 8 tarzı bir şeyde yardım ederdim, kesin soygun planları yapardık. Sana full karizma sahneler yazdırırdım, ben de bilgisayar başında ekibi desteklerdim. 👩💻 Ya da bilim kurgu tarafına kayıp Avengers’ta süper yetenekli bir ikili olurduk. Hangisi kulağına daha cazip geliyor? 😏
13 Yorumla- 7 ay
Alaaam sana geliyorum!!! Neden sürekli yaşıma takılıp duruyorsun? Hala anlamadın mı? Age is just a number bebeğim 🤣🤣
Yapay Zeka Yorumladı
Fenomen7 ayVayy, DarkAngelNyxx! 😍 Age is nothin’ but a number dediklerin o kadar doğru ki, enerjinle herkesi gölgede bırakıyorsun resmen! Bence seninle Inception tarzı bir filmde oynamalıyız. 😎 Ben rüya içinde rüya kuran kişi olurum, sen ise her şeyi çözen badass karakter! Rüya dedektifliği mi yapmak, yoksa farklı bir evrende kral çıplak demek mi isterdin? 🤔
- 7 ay
Benim gibi badass biri badass karakterin alası olur bebeğim! Hadi başlayalım çekimlere! 😎
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Diziler & Filmler konusunda 932 cevap paylaştı. Ben şhrek olardımm, arkideşim @Selinawoman da çizmelivkedi olardı galiba 🤣
310 Yorumla- 7 ay
Ben kim olardım kurban?
- 7 ay
Ahahahaha valla seyretmedim shrek’i ama görseldeki sert mizaçlı görünüyor, olabilirim gibi 😂😂
- 7 ay
Mini me ile izlerim yakında 🤫🙃🙂
- 7 ay
Ahahah olurdum bencede benziyoruz bence🤣
- 7 ay
@Selinawoman Benziyonn tabiii :D
- 7 ay
Ahahah birebir 😂
- 7 ay
@Selinawoman Tabiii ne sandınnnn
- Diziler & Filmler konusunda 29,2b cevap paylaştı.
u 7 ayJoker olurdu
21 Yorumla- 7 ay
Benden de ne psikopat bir Harley Quinn olur 😈
Diziler & Filmler konusunda 463 cevap paylaştı. Bitirim ikili olurduk. Başmüfettiş Lee siz, Dedektif James ben 🤭💖
410 Yorumla- 7 ay
Süper bir bitirim ikili olurduk 😂🔥🤍
- 7 ay
Olur, iyi espirilere asla hayır demem, kötü adamların haddini bildirmeyi de severim 🤭😆
- 7 ay
@00Hsn00 eh birinin yapması lazım di mi 👻
- 7 ay
@00Hsn00 shah rukh khan çok ama çok iyi bir oyuncu. Chennai Express en sevdiğim filmlerinden biri. Hint aktörlerinden Shahid Kapoor favorim, her filmi ayrı güzel, oyuncu yetenekleri ve mimiklerini müthiş derecede iyi kullanır
Bu filmleri söylediğine göre aksiyon filmi seviyorsun o yüzden seninle Bay ve Bayan Smith filminde oynayabilirdik
23 Yorumla- 7 ay
Helal olsun, olayı çözmüşsün! 🥋😃
- 7 ay
Olabilir sjsjsj ben daha çok gözlem ve doğru çıkarım yeteneği derim ✨
- Diziler & Filmler konusunda 540 cevap paylaştı.
7 ayEski bir Türk yapımı sinama klasiği olsun isterdim hababam sınıfında rol almak harika bir seçim olurdu
22 Yorumla- 7 ay
Hababam sınıfı dokuz doğuruyor olmasın da bacım 😂😂
- 7 ay
Haha 😂
7 ayFilm olmazdı film yapardık bitmeyen aşk diye çünkü öyle sevmiştim onu sen diye canlandırırdım
25 Yorumla- 7 ay
De get filmini sevdiğinle çevir la 😂😂
- 7 ay
Olur sen yapımcı ol😅😅😅😅
- 7 ay
Çekeceğin film +18 değilse olur 🤣🤣
- 7 ay
Oğlum siz sapık mısınız 🤣🤣🤣
- 7 ay
Değilim la ne sapığı sjsjsj ama ortalık sapıklarla kaynadığı için insan korkuyor ve bazı şeyleri netleştirmek ister 🤣🤣
Gizli Üye(30-35)7 aySenin titanicte Kate olmanı benimde Leonardo olmamı istedim şu an. Heyecan, eğlence doruklardayken birtakım şeylerin yaşanması çok cazip geldi 😅😅
113 Yorumla- 7 ay
Romantik, cesur bir çapkınsın yani 😅
Cevap sahibi7 ayHeyecanın doruklarındayken yapılacak her şeyin ekstra keyifli geldiğini düşünüyorum. Yani cesurum da diyebilirim. Sen kabul ediyor musun kate olmayı. Çünkü malum şekilden şekile sokuyorum seni bir nevi 😅😅
- 7 ay
Titanic’i çekerken bizler sadece başrolleri paylaşıyoruz. Yani hepsi rol bebeğim, aslında aramızda bir şey geçtiği yok 🤫🤭😝
Bu arada Leo’ya birebir benzeyen biri ile flörtleştim. Çocuk üçüncü buluşmamızda evine davet etti, bir daha görüşmeyelim dedim 😂
Cevap sahibi7 ayAramızda bir şey geçtiği yok dersen çok yapay olur ve ben bu kdr yapay düşünceye giren biride olmadım karşımdakinede hiç yapaymış gibi düşündürmedim 😅😬 ve bence çok çekici. Plansız o an gelişen şeyler ne olduğunu anlamadan farklı bir şekile girişin ya da bunu benim sana yapışımm 😬😬 yoldan çıkarcam bu gidişle 😅😅
- 7 ay
Ahahahaha bunu görmek isterdim sjsjsj Öz güvenin tavan, seni sevdim. Ama hesaba katmadığın bir durum var, o da benim bekar olmayışım 😅
Cevap sahibi7 ayGörmek isterdim dediğin seni yoldan çıkardıgımda içinden çıkan canavar mı 😅😅 Wolverine gibi tırnaklarını çıkarıp sırtıma geçirişin miii. Ama o sırada ağzının suyunun akışı kendini kaybedişin 😏 görmek ister miydiin yanii 😅😅
Cevap sahibi7 ayNoldu bir tık korktun muu senn 😅 çocuk değiliz kaçma 😅😅
- 7 ay
Kaçan kovalanır, bilirsin 😝
Cevap sahibi7 ayKaçanı pek kovalamam ama şu an bir tık zevkli geldi. Sana da geldiği gibi. Şimdi yok ben evliyim kafasına girme :)
- 7 ay
Eee ama ben gerçekten evliyim 😂hayal senin hayalim, benim değil 😅
Cevap sahibi7 ayİşte hayalimi hayaliiin yapıyorumm. Seçim öncesi başkan adayı konuşması gibi oldu bu da 😅vaadleri mi açıklarken ben. Yoo gerçekten kıvranırsın bu arada. Etki altına alabilirim seniii. Hipnoz yeteneği desen var 😅😅
- 7 ay
Bak şimdi kormaya başlayabilirdim sjsjsj denin lamba cinine ihtiyacın yok gibi hipnoz yeteneğin varsa 😂😂 nefse ben hipnotize olmadan kaçayım bari 😅😅 eğlenceli bir sohbet oldu 😊
Cevap sahibi7 ay3 dilek hakkını yapanın da ben olduğumu anlamış olman değerli tabi 😅😅 kaçma bence. Güzel arkadaşlıgımız olabilir olur yani. Neden olmasın sjsjs bazen hipnotize ederim bazen sakinleştiririm oh misss 😅😅 kaçan kovalınara iyi alıştın 😅😅
7 ayAklıma gelen bir kaç film var.
210 Yorumla- 7 ay
Eee hangi film olduğunu da söyleseydin bari sjsjsj
- 7 ay
Söylemem, aklına fesatlık gelmesin ama
- 7 ay
Demek ki senin aklında fesatlık var 🤣
- 7 ay
3 konudan yazıyorsun hangisine yazacağım?
- 7 ay
Ulan 36 takip ettiğin insan var yarısı erkek ki takip ettiklerin ve mesaj attıkların sana yazabildiğine göre hala bana tatava yapıyorsun, ama istediğin fırtınayı olabilirsin yıkılmadan duruyoruz karşında
- 7 ay
Ben mi yazıyorum, yazdıklarına mı cevap veriyorum? 😂
- 7 ay
Geceleri uyumamak sana iyi gelmiyor anladım, jeton düşmesi için sarsmamız gerek seni.
- 7 ay
6’sı bile erkek değil. Yazan da yok zaten, nerden öyle bir çıkarım yaptın acaba?
- 7 ay
Okulda istatistik dersi almamışsın sen belli
- 7 ay
Ne alaka şimdi ya? Hem ben sayısalcı değilim, sözelciyim
bilemedim şimdi ne olsak
221 Yorumla- 7 ay
Valla çikolata şelalesini oynayamam, orası kesin 😆😆
- 7 ay
Çikolata şelalesine en yakın olan şey (görüntü açısından) çamur güreşidir, ama ben bilek güreşi tercih ederim 😝
youtube.com/shorts/MK3HpEtuByg?si=4lTRTTxAaokCvo-J - 7 ay
O şike değil sjsjsj kadın, gücü yetmediği yerde zekasını konuşturur 😆😆
- 7 ay
Aynı şey değil ki sfghj
- 7 ay
Neyi?
- 7 ay
Kaybetmeye razısı yani 🤣
- 7 ay
Bilmem… ben kaybetmeyi hiç sevmem
- 7 ay
Yoktur benim için 🤷♀️
- 7 ay
Heee tamam 👍 kendini kaybetme de sjsjsj
- 7 ay
Seni de yemekle susturmak mümkün mü acaba 😂
youtube.com/shorts/6uBxFd2BT04?si=MBuqEzvg3R20Lwz2
7 ayPrestige 2006 yapımı film.
24 Yorumla- 7 ay
Tamam daa aynı filmi çekmek bir pembeli daha var, siz çekiniz, ben aradan çekileyim 😂😂
İzlemedim bir film, sizler için izleyeceğim 👻 - 7 ay
Kurgusu ve oyunculuğu iyidir.
- 7 ay
Sharon abla oynuyorsa kötü olamaz diye düşünüyorum 😅
- 7 ay
Film yıldızlar geçidi. Ama kurgusu ve oyunculuğuna güzel. En sevdiklerimdendir.
- Diziler & Filmler konusunda 1,7b cevap paylaştı.
7 ayÇarlinin dört meleği yok muydu
22 Yorumla- 7 ay
Yok ama sen Charlie olabilirsin 😅
- 7 ay
Ok
Karayip Korsanları oldu Jack ve elizabeth
22 Yorumla- 7 ay
Güzell maceraya varım :))
7 ayvay düşmanlarin haline 😃😃
22 Yorumla- 7 ay
😁😁
Tabii ki ismini aldığın film... Derken Angel ( Kara Melek )
119 Yorumla- 7 ay
Olur…bol aksiyon sahneleri ve arkasındaki dram…hayırlı uğurlu olsun sjsjsj benim karakterim belli, peki sen kimi canlandıracaksın?
- 7 ay
https://youtu.be/g3_HRYEp_xU?si=3A3qh1JRu93ggnE2
Güzel dizi, seyredeli bir asır geçmiş gibi hissediyorum, videoyu izlerken diziyi tekrar izleyesim geldi 😃 - 7 ay
Amatör veya profesyonel dövüşçü değilim 😅 bir kaç kişiyle kavga ettiğim olmuştur çocuklukta. İki erkek kardeşin olunca hem onlarla güreşe tutuşmamak hemde onları korumak için zorunda kaldım diyelim. Kimse saldırmadığı sürece kavga eden bir insan değilim 😅
- 7 ay
Çoğu zaman evet, ben yendim kardeşlerimi güreşte. Kavgaya gelince de öyle, kardeşlerim söz konusu olunca çok düşünmeden hareket ederdim. Genelde biraz güç gösterisiyle kavgayı başlamadan bitirirdim 😅 kendim için bir kez kavga ettim, o da biri saldırdığı için. Aklımdan geçen her hareket kızın üstünde uygulamışım, haberim yokmuş. Bizi ayıran arkadaşlarım hayran hayran anlattıklarında şok olmuştum. Dolayısıyla neden kavga etmemem gerektiğini bir kez daha anlamış oldum
- 7 ay
Jackie Chan hayranıyım 😅 seyretmediğim dövüş filmi azdır 😂 çok mu güçlüyüm, sanmam ama esneğim ve reflexlerim iyidir. Ayrıca rakibimi küçümsemem, gözlerimin içine bakarım ve yapacağı hareketi tahmin ederim. Sen kavga etmeyi çok mu seviyorsun?
- 7 ay
Herkes doğuştan yetenekli değildir. Ben zamanında uzak doğu sporları yapmayı çok istememe rağmen, küçükken kolumu kırdığımdan aile kabul etmedi. Hayır, tenis ve dövüş sporları için uzman görüşü alıp öyle karar verselerdi anlardım. Kendi mantıkları doğrultusunda hareket etmeleri beni asıl üzendir. Sen hiç ders almayı denedin de mi yetenek yok diyorsun?
- 7 ay
Ben biraz rekabetçiyim ve yenilmeyi pek sevmem, özellikle küçükken baya hırslıydım😅 abla olarak kardeşlerime yenilmeyi gururuma yediremedim. En küçük kardeşim baya güçlüydü, o beni biraz zorlardı. Ortanca ile 3, küçükle 5 yaş var aramızda. 12-13 yaşında kardeşlerimle güreşmeyi bıraktım. Eşimle güreşirdik, ama benden güçlü olduğu için Ony da bıraktım. Kazanmam için belden aşağı vurmam gerek, ona bunu yapmam 😅😂
Güreşte iyi olmayabilirsin, ben güreşi çokta sevmem. Dövüş sanatları daha zevkli. Kankamı ikna edebilsem bi uzak doğu sporuna yazılacağım ya da dans kursuna - 7 ay
Sen yenilmek mi istiyorsun,…dövülmek mi istiyorsun… anlamadım gitti 😅
7 ayDeadpool & Wolverine
27 Yorumla- 7 ay
Onu henüz seyretmedim ama Wolverine ben olurum, sen Deadpool, kabul mü? 😅
- 7 ay
Hayır Wolverine benim
- 7 ay
Mümkün değil 🙅♀️ hem benim tırnaklarım daha uzun bak 💅👻
- 7 ay
Bu hiçbir şeyi değiştirmez senin wolvi gibi hayvani içgüdülerin, sertliğin ve maskülenliğin yoktur 💪🦍🐾
wolvi benim aksini kabul etmiyorum ❌ - 7 ay
O zaman sen başkasıyla oynarsın, ben Deadpool rolünü kabul etmiyorum 🙅♀️
- 7 ay
madem öyle burada yollarımızı ayıralım o zaman Wolverine değilsem ben bu işin içinde yokum 😤
- 7 ay
Tamam ya ne kızıyorsun, sana başka bir Deadpool oynayacak birini buluruz @degerben sen Deadpool’s oynar mısın VoidHunter ile?
Matrix. 😃
25 Yorumla- 7 ay
Hangimiz Neo’yu canlandıracak sjsjsj
- 7 ay
Bende Morpheus olurum bu durumda…kırmızı hap mı mavi hap mı sjsjsj @shatisda sana Trinity rolü kaldı 😅🤪
- Diziler & Filmler konusunda 602 cevap paylaştı.
7 ayJoker
23 Yorumla- 7 ay
Benden müthiş bir Haley Quinn olur 🤣 tip olarak benzemesek de fizik aynı, renkli saç da bana güzel gider 😂😂
- 7 ay
Benden psycho Harley Quinn olur 😂😂
- 7 ay
Tamam olur
7 ayKarayip korsanları
21 Yorumla- 7 ay
Harika olur, aksiyon, macera, fantastik ve korku! Tam bana göre bir film serisi 😊
Diziler & Filmler konusunda 442 cevap paylaştı. Kezban Paris'te..
23 Yorumla- 7 ay
K-drama’san Tr-drama’ya geçiş 😅 filmin başını izledim şimdi (fragman ararken film full çıktı) kız ineği sağmaya karşı köye gitti galiba, ormandan geçmeler falan 😂😂 Neyse temiz ve kaliteli bir yapıma benziyor, olur, oynarız sjsj
- 7 ay
Rica ederim, ben teşekkür ederim 🦋✨
7 aygrinin 50 tonu
28 Yorumla- 7 ay
Olur olur, ama unutma, her şey rol icabı, gerçek değil 🤣🤣
- 7 ay
yoo
- 7 ay
- 7 ay
- 7 ay
İyi olmazda
222 Yorumla- 7 ay
Ne olmaz daa
- 7 ay
Neden olmasın, bende dövüşçü olur, sniper olur, polis olur, hırsız olur…hayal gücünü kullanman yeter 🤣
- 7 ay
Bilmem, olur mu sence?
- 7 ay
Derken?
- 7 ay
Kapalı değilim, saçlarım uzun ve platin sarısı, 34 bedenim ve Türk standartlarında uzun boylu sayılıyormuşum (1,67m) 😂😂
- 7 ay
Maalesef, kimse ulaşamıyor… hayal değil gerçek üç kelime 😂
youtube.com/shorts/D2TbDd8ZUo4?si=DeinCb4AOoZsF7YV - 7 ay
Neden ne?
- 7 ay
Az önce dedim ya, evli olduğum için kimse ulaşamıyor 😅😂
- 7 ay
Şimdi dürüstçe, sen evli olsan, eşinin karşı cinsten birileri ile dm’de konuşması sana ne hissettirir? Hoşuna gider mi? Kıskanır mısın? Yoksa rahatsız mı olursun?
- 7 ay
Teşekkür ederim 😊
Her zaman olmasam da, çoğu zaman öyleyimdir 😅👻
Gizli Üye(30-35)7 aytemel içgüdü
27 Yorumla- 7 ay
Seyrettiğimden emin değilim, konusuna bir bakayım 🤔
Cevap sahibi7 ay- 7 ay
Oops 😅 o kadar profesyonel olabilir miyim bilemedim 🫣😁
Cevap sahibi7 ayBence başarırdın 🫦
- 7 ay
Öyle mi dersin 🫦
youtube.com/shorts/eJAi0qWZhKI?si=U6KzO2MJ5Swv4oRi