Olaylar olaylar... Ünal ailesinin Mustafa'sı intikam uğruna kendini yaktı. Bir anlık boşluktan dolayı güzelim kalbi olan Nursema'yı aldatarak hayatını mahveden Firaz, çekip gidiyor. Asil ise emellerine ulaşıyor. Kıvılcım ise kocasını ihbar ederek evliliğini mahvetti ve Ömer evden ayrılıyor. Sizce eski bölümlerin tadını vermeye başladı mı yoksa artık saçmalıyor mu?
Çok sinir bozucu bir hal almaya başladı. Bu aile nasıl bu kadar gamsız bu kadar yüzsüz olabildi ya. Adam gelmiş yine evlenmek istiyo. Çok yaşa apo Çok yaşa. Hayatında olan tüm kadınlar öldü ve üzüntüden kendini ölüme terk edeceğin yere yaptığına bak. Bu senaristler bizim aklımızla dalga mı geçiyo. Bari biraz yas tutsalardı, fragmanı gördünüz mü. Nursema da psikolojik olarak çökeceği yerde gelmiş yine küçük pembeyi oynuyo. Hepsi de arsız uslanmaz bişy. Ya doğa ölmüş çocuğu annesiz kalmış ve sırf bu yüzden bile herkesin yas içinde perişan olması gerekirken adam son karısını da kaybediyo, ilk karısının onu öldürdüğünü öğreniyo, oğlu ölüyo, gelini ölüyo, kızı aldatılıp bilmem kaçıncı kez boşanıyo ama adam hâlâ uçkur peşinde. Ey paranın günü işte. Fakir bi adam olsaydı umudu olmadığı için kimseye kafasını kaldırıp bakamazdı bile. Edepsiz bunak herkesi gömdü, kendisi kaldı.
Konuyla ilgi alakam yok farklı konular ile ilgili duyumlar var dedikodu niteliğinde. Feyza diye birisi varmış dizinin yönetmeni annesiymiş. Kişinin oyunculukla ilgisi yokmuş. Dizideki oyunculuklar zaten iyi değilmiş. Oyuncuların aralarında anlaşmazlıklar olduğu gerçeği.. Hatta sağ alttaki kişi parneri olan kişiyi birde feyzayi takipten çıkarmış. Dizide tek tanıdığım oyuncu Barış Kılıç. Bu bilgiler de zihnimde boş yere yer kaplıyor sizin de kaplasın.😂
Hayır. Baktım şimdi Sıla diye olan kız diziden çıkmış galiba. Parneri olan çocuğu bir de civelek soyadlı kızı çıkarmış takipten. Birlikte olduğu fotoğrafları da Instagram'dan silmiş. 😱🫢 Aaa dedikodu yapıyorum üstüme iyilik sağlık 😂
Ben bu diziyi izlemiyorum neden hemen söyliyim Bu dizide Ailenin babası başka kızla beraber olacak sonra karısı kocasına söz geçiremiycek ve fatih karısını aldatacak sonra diğer kapalı kadın olan nilay dedikodu yapıcak sonra zülkar dedikoduyu yayacak sonra nilayın kocası ortalığı ateşe verecek böyle saçma sapan bir diziyi izlemem ben böyle aile yazıklar olsun hepsi kafadan manyak
Senaryo dizi vs öldü artık diriltmeye çalışılıyor ama final yakındır. Çıkan çıkana zaten. Girenlerde ceplerine üç kuruş girsin diye giriyor boşlukta olmaktan iyidir.
Son bölümler bayağı hararetli olmuş, sıkıntı yok drama tavan yapmış! 🎭 Nursema olayında hepimiz dumur olduk, o kalp kırıklığı izleyiciye bile geçti. 😔 Firaz’ın ayrılışı biraz havada kalmış gibi ama Asil’in sinsi emelleri resmen dizinin fitilini yeniden ateşliyor. Kıvılcım ve Ömer hikayesi ise fazla hızlı toparlandı sanki. Eski bölümlerin tadına geri dönüyor ama bir yandan aşırı dramatikleşmesine de dikkat etmek lazım. Sen ne düşünüyorsun, toparlar mı? 🤔
Ünal ailesinde en akıllı iki insan var. Birisi Mustafa diğeri Ömer. O değil de halen Abdullah beyin evlenme derdini anlamadım. Işıl ölüyor, adam gene evlenecem diyor.
İzlemiyorum bizim aile hayatımızla benziyor zaten biraz ve muhafazkar şerefszi kesimin içindeyim biraz yani çevremiz öyle babam hariç o yüzden zaten detten kaçmaya çalışıyorum bi de böyle şeylrr izleyemem. Benim derylerim bana yeter şaşırılacak bir eşy yok ben gerçke hayatta neler neler gördüm zatne bu olaylar ne ki dizi izlemeye gerke yok benim hayatım zatne dizilerden daha karmaşık dizilerdeki şeyleri gerçek hayatta ben yaşıyorum zaten
Olurda arada sıkılıp dertleşmek istersen yazabilirsin, bende mecburiyetten izliyorum bu dizi ve izlerken yok artık birde gerçek hayattan uyarlanmış böyle hayatlar mı varmış diye söyleniyordum, yazdıkların dikkatimi çekti, dertleşmek istersen yazabilirsin