Şöyle sevdiğim erkek tarafından olacak falan 😂. Ama tek şartla: okuduğum kitaplardaki gibi olacak xjxnxkxn
Cevabın nedir?
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
20Cevap
6 ayBacım öyle filmlerdeki gibi olmuyor çık hayal âleminden😂
11 Yorumla
Soran6 ayİşte, tek şartım bu. Eğer onlar gibi olmayacaksa olmasın zaten 😂
6 ayOkuduğum kitaplara göreyse benimde kaçırsınlar dkdmdm
13 Yorumla
Soran6 ayHaha acaba bizi kaçırmaları için ne yapmamız gerekir djdndn
- 6 ay
Başvuralım bir yerlere kskdmd
Soran6 ayOlur, anca beraber kanca beraber xjcnckmc
Diziler & Filmler konusunda 765 cevap paylaştı. Kız seni kaciralim hazirmisin demişim. Bence normal değil
010 Yorumla
Soran6 ayBeni bir tek sevdiğim adam kaçırsın
Soran6 ayİstemezz teşekkürler
Soran6 ayHayal dünyamda oluşturmuş olduğum adama aşığım benn ❤️
Soran6 ayAbicim sen benden bile çok hayal dünyanda yaşıyorsun 😂
6 ayBeyaz atı mı olsun siyah atı mı
212 Yorumla- 6 ay
😁😁
- 6 ay
:):)
- 6 ay
@Abdullah_24 yoksa seeen
- 6 ay
Evet ben
Soran6 aySiyah olsun efenim. Siyah asildir
- 6 ay
Ben buldum
- 6 ay
Hemen siparişi veriyorum
- 6 ay
@Abdullah_24 sen değil ya
- 6 ay
Peki
Soran6 ay@Abdullah_24 neyin siparişini veriyorsun
Soran6 ay@Grushenkarises neyi buldunn
- 6 ay
Espri yapmıştım da anlaşılmadı
Fantastik film önerebilirim :D
15 Yorumla
Soran6 ayOluur hayır demem
Soran6 ayTeşekkür ederim, bakacağım
Soran6 ayTamam
6 ayvahşi fantaziler😀
22 Yorumla
Soran6 ayEvet xkxncjc
- 6 ay
neden olmasın
Diziler & Filmler konusunda 614 cevap paylaştı. Okuduğun kitapdaki karaketi bulmak zorr
04 Yorumla
Soran6 ayİmkansız değilmiş en azından
Soran6 ayHayatın neler getireceğini bilemezsin 😂
6 aySen ne kullandın senin kafa baya güzel şu an 😂
01 Yorumla
Soran6 ayBenim her zaman böyle xjfnfkm
Hangi kitaplari okuyorsun sen ya 😂
06 Yorumla
Soran6 ayBu derin devlet sırrı 😂
Soran6 ayYoo, bu konuda ağzı sıkı ajan gibiyimdir. Can çıkar sır çıkmaz 😂
Soran6 ayVay bee demek kaderde acı biber ile ölmek de varmış 😂
İstediğin gibi olmasada seni baglayim kaçırıyor um
02 Yorumla
Soran6 ayİstediğim gibi olmayacaksa niye olsun ki xjxnxkx
6 ayBiz de derdimiz var sanıyoruz
09 Yorumla
Soran6 ayBu dert değil ki benim için. Sen her şeyi dert olarak görüyorsan sıkıntı tabii xjdjdm
- 6 ay
Evet öyle görüyorum
Soran6 ayGeçmiş olsun o zaman. Her şeyi bu kadar ciddiye almamak gerekir
- 6 ay
Önemsiz şeyler değiller çünkü
Soran6 ayBenim hayal dünyamı süsleyen bu istek sence önemli mi? Ki istek dediğime de bakma yani, dediğim gibi şeyin olması mümkün değil
- 6 ay
Mümkün bence ben sevdiğim kızı kaçıracaktım mesela sonra güzel bir ders aldım olmadı
Soran6 ayAa ne oldu ki, özel değilse tabii
- 6 ay
Özel tabi
Soran6 ayPekala...
6 ayGece olunca hayallerde çoğalıyor tabi 😅
013 Yorumla
Soran6 ayGündüz de böyle ki. Ben her an hayallerde yaşıyorum zaten 😅
- 6 ay
Hayallerde çok iyi değil dicemde gerçeklerde bi halta yaramıyor. Boş ver en iyisini yapıyorsun iyidir hayal dünyası 😅
Soran6 ayİşte, hayalperest deliyi anca keyif delisi anlardı. Helal
- 6 ay
Delilik iyidir hiç değilse boş kalabalığı yok eder 😁
Soran6 ayEtrafımda kalabalık oluşmaz hiç. Sanırım bundan ötürüymüş xjcncıfn
- 6 ay
Bir miktar ondan olabilir. Bide yalnızlıktan çok korkmuyor dert etmiyor havasından olabilir 😂
Soran6 ayAma bi süre sonra sıkıcı oluyor tabii 😂 bazen yakın bir arkadaşım olsun istediğim oluyor
- 6 ay
Herkesi kovma etrafından o kadar yalnızlıkta iyi değil bi kaç tane deli iyidir 😅
Soran6 ayKovmuyorum ki zaten. Kendi kendilerini kovduracak şeyler yapıyorlar illaki. Ben de seve seve, yaptığı hatalarıyla beraber çıkarıyorum hayatımdan xjxnk
- 6 ay
Hata ile gidenleri gülerek uğurlamak gerekiyor o yüzden haksızsın denilemez hata yapmayanı denk gelirmi bilmemde ciddi hata yapmayan birini bulursun umarım 😊😅
Soran6 ayUmarım... Teşekkür ederim. Yani beni dışlayan, çıkar için yanımda duran falan insanlar ile tanışırsam tabii ben de mutlu olurum. Ama son 4 yıldır falan denk gelemiyorum. Nasip artık ne diyim
- 6 ay
Hayatta çok insan tanımakta bi işe yaramıyor. Tandığım sandıklarının aslını görmek daha çok yaralıyor bazı noktalarda yalnızlık çok mu iyi dersen her zaman olmasada çoğu zaman iyi hayattan korkmamayı tek başına gerçeklerle yüzleşmeyi öğretiyor. Bazı bekleyişler sonunda güzel yollara çıkar. Tabi beklerken çabalamaktan vazgeçilmediği taktirde
Soran6 ayHaklısın, teşekkür ederim güzel yazın için
6 ayÜzerine de leblebi miss 😂
011 Yorumla
Soran6 ayLeblebi alakasını açıklayıp beni aydınlatır mısın 😂
- 6 ay
Kitaplar da ki erkeğe bulacağına inaniyorsun da leblebi mi tuhaf geldi kıza bak 😂😂😂
Soran6 ayHaha en azından benimkisinde fakirin umudu ekmek. Ya leblebi? Damdan düşen Noel baba gibi sırıtıyor 😂
- 6 ay
Erkeği bulup üzerine leblebi tozu dökersen hiç sırıtmaz 😂😂😂
Soran6 ayKutsal Damacana filmindeki su atma sahnesini yapsam bence daha romantik olurdu 😂
- 6 ay
Islak ıslak dans diyorsun 😂😂
Soran6 ayTövbe tövbe bu işin sonu yokuş bak ben söylim xjxnxjd
- 6 ay
Islak diyince hemen aklına ne geliyor 😂siz kızlar erkeklerden betersiniz 😂😂 bi romantik dans dedik konuyu nereye çekiyor 😂
Soran6 ayHe he erkeklerden beteriiz. İğnenin ucunu dokundurup kaçtığını anlamıyorum sankii 😂 romantikliğin altında bile insani içgüdüler vardır xjxncj
- 6 ay
Sen şimdi durtukluyorsun beni 😂😂😂 benim aklımda hiç yoktu bile 😂
Soran6 ayAynenn 😂
- Diziler & Filmler konusunda 348 cevap paylaştı.
6 ayAllah kalbine göre versin
02 Yorumla
Soran6 ayAllah kalbime göre iyisini versin
- 6 ay
Amin
Gizli Üye(30-35)6 ayBeyaz at yok ama siyah motor var kaçıralım 😀
04 Yorumla
Soran6 ayHe oldu, kötü adamlardan kaçarken direk kurşun kurbanı olalım dimi xjxjxkc
Cevap sahibi6 ayHahahhaha çok tatlısın
Soran6 ayTişkürlerr
Cevap sahibi6 ayRicaa
Gizli Üye(25-29)6 ayokuduğun kitaplarda nasıl anlatıyor mesela?
021 Yorumla
Soran6 ayYani aksiyon falan oluyor ne bilim. Heyecanlı. Ve kötü şeyler de olmuyor
Cevap sahibi6 ayanladım :D maks aksiyon arabaya binip adamın evine gitmen olur :D başka bir şey olmasını bekleme
Soran6 ayOlmasın da zaten o kötü şeyler. Ama kötü adamlardan kaçmak falan iyi sarar jxnxkf
Cevap sahibi6 ayahaha sıkılmışsın sen baya :D
Soran6 ayHem de nasıll az daha böyle yaşarsam ilan vereceğim artık xjcnfkfm
Cevap sahibi6 aynerede yaşıyorsun
Soran6 ayMarmara bölgesinde
Cevap sahibi6 ayahaha :D e gayet sosyal aktivitenin çok olduğu bir bölge. biraz kendin bu sakin hayatı tercih ediyor olabilir misin
Soran6 ayYaşadığım konum itibari ile sosyal aktivitelere bile burun kıvıran mahalle sakinlerinin arasında aksiyon dozunu en fazla pencerem önündeki kuşları kovalamakla alıyorum 😂
Cevap sahibi6 aymahallede durma :D arkadaşların var mı ya da sevgilin falan
Soran6 ayYok maalesef. En samimi olduğum ikisi uzağımda, diğerleriyle de konuşmuyorum zatenciğime. Eee bu hayalleri boşuna kurmuyoruz yiğidim 😂
Cevap sahibi6 ayahaha 😂 enerjin çok güzel aslında. sabahtan kaçırıp akşam evine teslim mi etsek seni 😂😂
Soran6 ayO ne ya kullan at mendil miyim ben 😂 biri beni kaçırırsa benim başıma değil, ben onun başına bela olurum. Bulmuşum o kadarını hiç bırakır mıyımm 😂
Cevap sahibi6 ayyok canım est 😂😂 öyle değil tabi de sonuçta aşık olduğun adam değilim ondan dedim 😂
Soran6 ayİşte, o şart bir kriter zaten 😂
Cevap sahibi6 ayhayırlısı diyelim 😂 gizliden çıkmalı mıyım sence ne dersin 😂😂
Soran6 ayYok sen böyle gizemli kalmaya devam et 😂
Cevap sahibi6 ayhıı öyle diyorsun 😂 nasıl istersen ne diyelim :)
Soran6 ayTeşekkürler teşekkürler, beni sizler var ettiniz 😂
Cevap sahibi6 ay😂😂 aman estağfurullah
Soran6 ay😂😂
Gizli Üye(18-24)6 ayGit uyu ablacım ya
01 Yorumla
Soran6 ayYoo niye uyuyayım
6 ayMillet deliye hasret biz akıllıya🤷
06 Yorumla
Soran6 ayAllah eksik etmesin
- 6 ay
Ağmiiiiin yankılı 😅😅
Soran6 ayDemek ki akıllıya o kadar da hasret değilmişsin 😂
- 6 ay
Bulma ümidim kalmadığından😅
Soran6 ayOhoo benim gibi gariban bile bu hayale kaptırmış kendini. Sen akıllıdan mı ümidini kestin 😂
- 6 ay
Hea 😂
Normal udjjdj
10 YorumlaTehlikeli oyunlar bunlar canım
02 Yorumla
Soran6 ayHer şey kafamdakine göre ilerlerse gayet keyifli oyun haline gelir
6 aynasılki okuduğun
04 Yorumla
Soran6 ayKaçmalı kovalamacalı heyecanlı falan
- 6 ay
adrenalinnnnn
Soran6 ayYesss
- 6 ay
tamam konum at :D
o nasıl bir vahşi fantezi ya
07 Yorumla
Soran6 ayTam olarak fantezi denmez aslında, hayal sonuçts
Soran6 ayHani, nerede bu davett
Soran6 ayYook sen olmazsın. Aşık olduğum adamı kafamda kurguladığım şekilde görüp beğenmem gerekir xjxjxmc
Soran6 ayTeşekkürlerrr her şey güzel olacak xjcnckcm
6 ayÇok hayal kuruyorsun
06 Yorumla
Soran6 ayBiliyorum
- 6 ay
Gerçeklere dön hemen sıkıntılı mnyk olursun
Soran6 ayGerçekler de gayet manyak ediyor insanı. Ben hayal dünyamdaki deli tahtımda oturmaya devam
- 6 ay
O zaman sana bol delirmeler
Soran6 ayTeşekkürlerr gel beraber olsun
- 6 ay
Yok bizi aşar bunlar
6 ayBaska kim kacirsin seni
02 Yorumla
Soran6 aySevmediğim insanlardan herhangisi kaçırmasın tabii
- 6 ay
Kimm
Hayır
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)6 ayNe okuduğuna bağlı
024 Yorumla
Soran6 ayOkuduklarımda tcvz gibi kötü şeyler olmuyordu
Cevap sahibi6 ayAklımın ucundan öyle bisi gecmedi ztn jfjfjfjf ben hani böyle uzun saçları kaleden filan atlar edersin diye düşünmüştüm jfjfjfjd
Soran6 ayYaa haha hayır ya ben bi yerde hapsolmaya dayanamam hem. Aksiyon hoştur, güzeldir fknfjfmx
Cevap sahibi6 ayDjdjdjdj hapis olarakta düşünmedim ya o bir örnek idi hani kaçırılırken bi heyecan aksiyon böyle olur ya öyle bir şeydir. Ondan da ne okuğuna bağlı dedim. Sen birazcık macera okuyorsun sanırım 😅
Soran6 ayDur bakalım ne zaman ikimizde aynı noktada buluşacağız xıcjfınx yani tam olarak macera da denmez aslında ama oladabilir bilemedim
Cevap sahibi6 aySen sakince okuduğun kitapları bir kenara bırak, seni de gelip babandan istesinler güzel güzel ya jdjfjfjfjf ortak nokta bu aklın yolu biiiir jxjdjdj
Soran6 ayHayat bu kadar sıkıcı yaşamak için çok kısa. Az daha sıradanlık olursa kusacam artık djfnfkfm
Cevap sahibi6 ayTamam siz gidin oğlanı isteyin al sana sıradışı bi olay. Ortalık yıkılır heralde
Soran6 ayKxndıdjdıdjxm
Hele bi kaçırsın da, onu da yaparım ben xjdndkc
Cevap sahibi6 ayOo bak hikaye baya ilginçleşmeye başladı. Seni o kaçıracak sonra sen onu istemeye gideceksin.
Soran6 ayEvet. Ki ailem karşı gelmese gerçekten yaparım da
Cevap sahibi6 ayAilen evlenmene karşı çıkmıyor ise kaçmayada gerek yok mesela 😅
Soran6 ayKaçmak değil, kaçırılmak işin heyecanı ya haha. Ailem evlenmeme zaten karşı değiller, hatta evlendirmeye çalışıyorlar. Da işte, karşıma çıkan her insan çok sıkıcı
Cevap sahibi6 ayLa sıkıcı dediğin muhtemelen kaçırmak istemiyordur seni djfjdudjsj bu mu sıkıcı olma kriteri jdjdjfsj
Soran6 ayYok yaa bir tek kaçırmıyır diye sıkıcı olur mu xjcncjn başka kriterlerim var ama işte, karşılayan insan tipleri yok
Cevap sahibi6 ayKitaplara göre olursa o kriterler zor açıkçası 😅 beklentiyi yüksek tutma sen çok 😅
Soran6 ayYok kitap değil. Benim kendi kriterlerim. Kendi karakterime uygun insanlar
Cevap sahibi6 ayOnları da esnet biraz. Temelde elbette kriterler olacaktır ama atıyorum şu an 20 kriter ve özellik vardır bunları biraz özetlemek azaltmak lazım hani 10 a düşürürsün bunlar kesin olsun da diger 10 artık olmasa da olur gibi kdjdjd çünkü 20 kriterin 20 sini tek insanda bulmak zordur. Senin icin en önemli 10 a odaklan
Soran6 ayEğer onlar olmayacaksa hiç olmasın daha iyi. Evde kalmış kız korkusu ile mecburi bir evlilik yapmak istemem. Beni anlayan ve benimle uyumlu olabilen birisi olmalı hayatımda. Yoksa neyleyim ben dağ öküzünü xjxmxj
Cevap sahibi6 ayKriterlerini törpüleyince dağ öküzü ile evlenmiş olmuyorsun. Yani elbetteki senin kararın ama bu hayatın her noktasında geçerli bence beklentiyi çok yüksek seviyelerde tutmamak lazım makul bir seviyede olmalı diye düşünüyorum sadece evlilik için değil yani
Soran6 ayDaha kritelerimi bile bilmezken nasıl bu kadar emin konuşabilirsin? İnsan neyi gerçekten isterse onu yaşar. İstemekten korkmayın artık bu kadar
Cevap sahibi6 ayKonuya ilk girişte bi ön yargı oluştu belki de haklısın 😅 öyle bir izlenime kapıldım nedense böyle çok keskin kriterlerin varmış gibi düşündüm yanlış bir tutum oldu. Ama istemekten korkmayın kısmı insan için geçerli değil yani mal mülk ne bileyim dünyevi şeyleri istemekten korkmayın elbette de insan olarak düşününce böyle bir açıklık makul gelmiyor bana, tabi bu şahsi fikrimdir. Umarım gönlünce birisi ve bı hayatın olur 🙏
Soran6 ayNe istediğini bilmeyen insana hayat süpriz yumurta verir. İçinden ne çıkacağını bilemezsin. Ki bilimsel olarak bile şu gerçek: hayatımıza aldığımız insanlar bilinçaltımızın eseri. Bilinçaltını etkileyen ise düşünceler, inançlardır. Ne istediğini, nasıl birini istemek bu yüzden önemli çünkü istediğin insana göre bilinçaltın da şekillenir ve ona göre insanları fark edip hayatına almanı sağlar. Ben kaçırılmak falan diyorum ama sen takılma bana, bu sadece can sıkıntımın bana kattığı bir huzursuzluk. Net olmak kötü bir şey değil. Standartlarımı düşüreyim derken standartların çok altında, olmayacak insanları hayatıma almak istemiyorum. Beni zaten mutlu etmez, aksine zarar bile verebilir. İyi dileklerin için teşekkür ederim
Cevap sahibi6 ayKastım ne istediğini bilmemek degil, standartlarını düşürmekte değil. Ama senin kafandaki kriterlere yüzde 100 uyan birisi asla yok. Kesin konuşuyorum çünkü bu böyle. O insanı Allah yaratıyor zira. İlla ki hayatın bazı noktalarında anlaşmazlık olacak veya senin ile görüşü uyusmayacak kastım bu kriterlerin bu kadar fazla ve sivri olmaması. Bilimsel olarak bak evlilikler o idareyi sağlayamadıkları için bitiyor. Benim dediğim herkesi kabul et herkesi alttan al veya işte et gibi bir şey değil daha öncesinde dediğim gibi 20 tane kriterin varsa bunu indirmeni söylemiştim bu standardi düşür demek olmuyor. Rica ederim..
nasıll
02 Yorumla
Soran6 ayBu soruyu çok cevapladım, valla üşendim yazmaya xjxnx
6 ayModası geçti dkdkdn
01 Yorumla
Soran6 ayModaya takılmıyorum 👌🏻
Devamını Gör(13)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Açıkçası ne yalan söyleyeyim, kitaplarda ya da dizilerde bu tarz romantize edilen sahneler romantik gibi görünse de, gerçek hayatta işler hiç öyle değil. 😅 Gerçek şu ki, iki kişi arasında yaşanan her durumun *rızaya dayalı* olması gerekir. Kitap ya da filmlerdeki olaylar kurgudur ve bu tür şeyler genelde sınırları zorlamaz çünkü ortada bir senaryo var.
Ama sevdiğin kişiyle eğlenceli bir etkinlik ya da sürprizli bir plan yapmak istersen, bu düşünceni açıkça konuşup hayalindeki ‘dramatik romantizmi’ yaratabilirsiniz. Keyifli şeyler uzlaşmayla daha da güzel olur. Ama beyaz atını kapıp koşması biraz fazla masal kalır gibi... 😅