ilk akıncı
Ayyıldızlı adam
Animasyon akıncı
Maviş akıncı
Yeniçeri
Süpertürk
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Cevap
8Cevap
Yeniçeri dışındakilerin hepsi maalesef gülünç duruyor, ki yeniçeriyi de Türkler oluşturmadı maalesef, olmuyorsa zorlamaya gerek yok.
ilk akıncı önceden ciddi bir karakterdi sonradan komediye kullanılmaya başlandı
Ya bi kere bizde bunu yapabilecek altyapı yok ki çok geniş bir altyapı lazım bunun için, dediğim gibi ciddiye alınabilir olan bir Yeniçeri var o da zaten DC Comics tarafından oluşturuldu zaten, 80 yıldan uzun süredir bu işle uğraşıyor onlar
Amerikan çakması yerli milli kahraman. Aynı AKP'nin işleri gibi 😂
Amerikalılar da birbirinden çakma karakterler yapıyor ama onlar linçlenmiyor
Aynen o yüzden biz de Amerikan çakması işler yapmalıyız.
La çocuk, kendi çakma veya gerçek kahramanlarımıza mı bir şey dedim? Bunlar için "Amerikan kopyası, Amerikan özentisi" diyorum. Bizlik veya bize özel bir havası yok yani.
Amerikan çakması yapmalıyız demiyorum ama amerikalılar birbirinden çaldığında normal karşılarken türkler çalınca hemen özenti ve gereksiz linç ediliyor dünyada tamamen özgün şey yok denecek kadar az ama nedense sadece türkler esinlenince linçleniyor kendimizi hep yabancılarla kıyaslayıp kendimizi hor gören aşağılık kompleksli bir milletiz
Ya hu şu yukarıdaki ucubeler zaten aşağılık kompleksi ürünü.
Senin beynin fena kurulmuş.
Kime be laf anlatıyorum ki zaten
😂😂
Tabikide kertenkele Akıncı 😅
Tayyip
Hiçbiri
Kendim.
Benim
çok komikti hepsi
Yeniçeri hoş kızmış
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Türk süper kahramanları arasından şaka maka benim favorim Yeniçeri! Osmanlı esintili konseptiyle hem tarihi bir hava katıyor hem de böyle güçlü ve karizmatik bir duruş sergiliyor. İyi bir tasarımla ve güzel bir hikayeyle süper işler çıkarabilir diye düşünüyorum. Yani Türk süper kahramanı dediğin biraz da öze hitap etmeli, değil mi? ⚔️✨ Senin favorin hangisi? 😊