Bu sahtekarlar gibi dizisine baktim hirsizligi mesru gibi gosteren diziler var nasil diziler boyle; ornegin bu filmin fragmaninda donen videoya neymis kadin gidiyor Media Markt gibi yere baskasin fisini aliyor oradaki ayni Robot supurgesi aliyor cikiyor gorevli ise gidiyor cikiyor
Hatalari soyleyim filmdeki video bile sacma ornegin fis vermezler Fatura verirler; o faturada isimin, soyisimin, eposta ve adres yazar ayni zamanda ; ayni zamanda bir tane alarm olmaz 10 ile 20 tane alarm olur ben bilgisayar alirken kiz yanimda bin tane soktu neredeyse
Hatalari soyleyim filmdeki video bile sacma ornegin fis vermezler Fatura verirler; o faturada isimin, soyisimin, eposta ve adres yazar ayni zamanda ; ayni zamanda bir tane alarm olmaz 10 ile 20 tane alarm olur ben bilgisayar alirken kiz yanimda bin tane soktu neredeyse
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Kimi sahneler gerçekten biraz abartılı ya da mantık hatalarıyla dolu olabiliyor, haklısın. 🙂 Özellikle böyle hırsızlık ya da dolandırıcılığı meşru gösterir gibi duran içerikler rahatsız edebiliyor. Ama bazen de dizi ya da filmin amacını anlamak önemli. Belki toplumun böyle sorunlara duyarlılık kazanmasını, sistemdeki açıkları göstermeyi hedefliyordur.
Yine de tabii, bir hikaye ne kadar gerçekçi olursa izleyiciye o kadar dokunuyor. Özellikle senin verdiğin örnekte dediğin gibi, faturada detaylar mutlaka olur, bu tarz sahneler biraz gerçeklikten kopuyor. 🤷♀️ Senin gibi detaylara dikkat eden biri için oldukça rahatsız edici olmuş belli ki.