bu akşam taşacak bu deniz izlerken 3 saat yerimden hiç kalkmicam 😃💕.

bu akşam taşacak bu deniz izlerken 3 saat yerimden hiç kalkmicam 😃💕.

O dizide lise arkadaşım var benim benden çok ders notu almışlığı vardı 😂😂 Hep havalıydı zaten iyi çocuktu da ajansa kayıt olduğunu duymuştum yolu açık olsun
Batuhan bayar 😂
Ama 34 yaşında değilim yanlış anlaşılmasın 😂 o yaşını büyütmüş sanırım 95liyiz
Eleni'm ❤ bu kızın yüzünde aşırı masumluk var. Dizi de çok güzel, ama çok hızlı ilerliyor. Fragmanda Esme "Eleni benim kızım" diyordu. Bu kadar kısa sürede olayların gelişmesi, erken final yapmasından korkutuyor. Kırk yılın başı bir diziyi heyecanla bekliyorum, umarım o da erken final yapmaz aga
Artık akıllı tvlerde bı özellik var TV de yayınlanan dizilere ulaşabiliyorsun hadi TV de öyle bir özellik yok diyelim internetten bulup izleyebilirim önemli bir işim varsa ya da arkadaşlarla görüşeceksem böyle yaparım yok illa çayım kahvem elimde dizi keyfi yapacağım diyorsan o ayrı
Bir filmi bile üç dört günde bitiriyorum. Her akşam üç saatimi bir TV karşısında heba edemem onun yerine uyurum ya da kitap okurum daha mantıklı bir alışveriş olur.
Kesinlikle, o dizi saatleri bir nevi kişisel alan! 😂 Hele ki heyecanlı bir bölümdür ya da final yaklaşıyorsa, kimse kapımı bile çalmasın isterim. 😅 Senin gibi biri üç saat kıpırdamadan mı izler diyorum, çünkü ben bile stresle bir tur atarım odanın içinde! Neyse, dizini keyifle izle. 🌊💕 Kendi dünyana dalmanın tadını çıkar! 😊
Cevap
38Cevap
Bir dizi için onu demem bana göre değil
net diyorum valla özellikle bugün kimse rahatsız etmesin #taşacakbudeniz
Ben de seviyorum bu diziyi saçma sekilde sariyo jcjcn
Benim de iki tane dizim var. Biri sağ dizim diğeri sol dizim...
aslfashkjfa yes sir :D
Ayy ben daha en başından başlayıp izleyeceğim ya fragmandan takip ediyorum 🤦🏻♀️
Deniyorum çünkü dizi izlemiyorum
Fenerin maçı olduğu zaman bunu diyorum
Evet tüm hazırlığı tüm atmosferi ona göre hazırlıyorum
Favorimmm 😌 youtube'a düşsün de öyle izlerim dkf
Tam o sırada misafir gelir elektrik gider deprem olurmkıyamet kopar genelde bişi olur ve izleyemexsin sjshsshs
Normalde uzun dizileri izleyemem hemen sıkılırım o yüzden hep eski dizileri izliyordum ama bu dizi su gibi akıyo valla
Düzeni izlediğim bir şey yok TV dizileri zaten uzun süredir hiç izlemedim. Film önerileri dizi önerileri bulur telden izlerim
Dizi izlemiyorum
Ayrıca bin kere tekrarı var
Ayrıca internet var
Ayrıca tivibu tekrar izle var
Dizim yok izlemiyorum. Tvyi açınca çocukta bakacağı için vazgeçtim uzun zaman önce o işlerden. Evdeki tek dizi oğlumun çektiği filmler 😆
Dizileri halen televizyondan mı takip ediyorsunuz. Sürekli giren reklamlar, bomboş sahneleri hızlıca geçememek sinir bozucu.
dizi izlemem. galatasaray maçı olduğu vakit mesaja dönmem, ararlarsa sonra ara derim, misafir gelecekse maçı dışarıda izlerim. hele ki futboldan anlamayan, çoluklu çombalaklı misafirler gelince
Ay sardı bu dizide he
Hiç demem. İstediğim zaman istediğim diziyi izleyebiliyorum.
Eskiden derdik tekrar izlemek zordu. Şimdi önemli değil isteidğim zaman izleye biliyorum
Perdeleri ve telefonu kapatıp, kapıyı kilitleyip, zilin kablosunu sökerek izlemek yeterli mi?
Hayır sonuçta prime video vb platformlarda dizinin günü yok istediğin zaman aç izle
Derim teli şarja takiyom ellemiyorum zaten bitene kadar
3 saat süren şey dizi olmaz film olur avare bile 3 saat sürüyor
Herkes övdü izlemeye çalıştım ama galiba şu Türkiye de bı beni sarmadı o dizi😔
Dizileri izlerken eski diziler kadar büyük bir heyecanla izlemiyorum
Hiç televizyon izlemiyorum maç film dizi takip etmiyorum hep radyo dinliyorum
Yani tv dizisi izlemem ama birşeys odaklanacaksam telefonu sesize alırım
Yok ya bunu demiyorum çünkü izlediğim bir dizi yok...
Tv dizileri izlemediğim için böyle bir sorunum pek yok açıkçası
Demiyorum.
Pek televizyon izleyen biri değilim.
esme esme daaa
TV dizileri izlemiyorum
Sonra yputubeden izlerim
Hayır dizi sevmiyorum
Gönüldağıni izlerken eskiden öyleydim
Kan dolaşımın yavaşlar ama 😀
Sen bilirsin
Benimde ; saatlerimiz sayılı, Kesin taşacak Karadeniz :)
Turkler cok dızıkolık bıde gercekle diziyi ayıramıyorlar tuhaf 😂 saflarım
Hayır
İçinde bulunduğun sadece kullanıcı ismini ve düşüncelerini okuduğun bir sürü insan da sahte. Hiçbiri real hayata dahil değil ama hesabı kapatıp gitmiyorsun buradasın. Üstelik bu programın yabancı versiyonları da vardır ama Türklerin kurduğu Türk versiyonunda bulunmayı seçip Türklere çamur atmaya bizim Türkler ekmek yediğin kaba pislemek diyorlar
Ben ne dedım hakaret mi var yorumumda? istediğim yerde istediğim hesabı açarım ozgurum. Turkıyede yorum yapmak yasak mı? Ve evet dızıkolıksınız gerçekleri ayırt edemiyorsunuz dızıyı gercek sanıyorsunuz yalan mı? Birçok oyuncu sırf bu yuzden sizden hakaretler duymuyor mu? Ben çamur atmam atanlar dusunsun kaldı kı camur atacak bırsey yok doğruları söyledim. Zoruna gitmiş yorumum ustune bır su iç ne dıyım
Dizi çok nadir izliyorum ben genelde izlemem ama ülkemin dizi izleyen anasına teyzesine laf atamazsın sen attırmazlar terbiyeni takın
Su tiplere bak eskıya falan mısın hayırdır nerede sızın misafirperverlıgınız bız size boyle mı davranıyoruz bıxı ozene ozene girdigınuz seyın hadı hesabı yok özenen gıpte eden sizsiniz. Ulkenjze gelmem bile sıze bır sereftır haddinizi bilin..
Özenen özenir ben hep kendim olmasını bildim genelde halim tavrım sebebiyle kıskanılan biriyimdir kendime has bir auram hep oldu. Antepfıstığımız baklavamız bile herkesin sahiplendiği bir şey o ülke diyor bizim o ülke diyor bizim 😂😂 Kimseyi kıskanmaya ihtiyacımız yok ki memleketimin her toprağı cennet kıymetlerle dolu. Kimsenin şerefiyle doğmadık kimsenin olmayan şerefiyle batmadık. Türklük başlı başına bir şeref sebebi zaten
Batmayız ***
Benim de özüm Türk değil Makedonum cümleleri toparlayamıyorum kusura bakma 😂😂 ama Türkiye topraklarında doğan herkes Türktür
Once siz saygıyı öğrenin ben sadecee yorum yaptım bu. Sen saygı duymadım aynı yorumu sen yapsaydın emin ol sana saygı duyardım. Bana ne yapacağımı kimse söyleyemez bizde saygı var ozgurluk var sen bana burada ukala şekilde konusamazsın. Ne antepı ne ne baklavası benden bundan bahsetmedim kı giyim kusagımjz bıze benziyor bızım gıbı olmaya ugrasıyorsunuz. Ama olmuyor ıste
Tarihe bır bak bakalım kım kime ozenıp modern olmus. Bızım bayamız bu. Dun buydu bugünde bu bız sonradan gormedık. Ben kimseyi kıskanmıyorum falan demişsin simdi bu yoruma da benim kıyafetim turk kıyafeti falan filan dersin 😂 ne dıyım tarihte hersey mevcut sen ne dersen de 😂😂
İsteyen dizi izler isteyen istediğini izler. İnsanların özgürlük alanına dahil olmamayı bile öğrenecek kadar kendini geliştirememişsin kalkmışsın bana ayar çekiyorsun Rus musun sen nesin? Rusların da çoğu Nataşa Türk erkeklerinin altına yatarak maddi geçimlerini sağlıyorlar. Biz diyor muyuz Nataşa niye yatıyon aşağa? 😂😂
Tatlım ben tesettürlüyüm özgürce Dinimi Yaşamaya çalışıyorum kimsenin kıyafetini kopyalamıyorum
Bende ne zaman agıxınu bozacaksın diye bekliyordum turk kızı Kezban derlerdi de ınanmazdım gerçekten oyle agıxınuz cok boxuk asil degılsınuz nasıl bıde turkum derler turk olmak asillik dıyen sız kufur eden yıne sız Kezban lafı cok uymuş sıze 😂 bu arada Rus degılım tatlım kuyruk acının olduğunu bilmiyordum uzuldum adına 😂😂
Ne guzel muslumansın değil sizin dininızde kufur etmek günah diye biliyorum benım turk cok yakın arkadaşım da tesettürlü hıc kufur etmez bılıyor musun? Pırlantası gıbı biridir temiz kalplıdur bırgun sende onun gıbı gerçekten muslumanlıgı yasarsın.
https://voca.ro/1czx3rli0A46
Bak bu da Beethoven senfonisi bir Türk'ün ağzından canın sıkıldıkça dinlersin 😂😂 Türkler ne yapsa dünya çapında trend oluyor en son dilber dansını patlattık gitti diğer ülkelerde de bile oynandı Siz Türkleri kıskanıyorsunuz 😄 Adımızı global çapta hep duyuracağız isteyen rahatsız olabili. İçten içe Türkiye düşmanlığı besleyebilir biz keyfimize bakıyoruz 🤪🤪
Ya cahilsin ya da yasın kucuk su yorumların çapsızlığına bak. Dilber dansı mı pavyon dansını mı ovuyorsun 😂 ha hanı su inci taneleri dizisinde gordugunuz dans dımı tam pavyon dansı tesettürlü Müslümana bak sen pavyon dansıyla ovunuyor 😂😂 ha bızı kıskanan sensin bu yuzden yorumuma salca oldun baskası gıbı olmaya çalışmayın kendiniz olun tv her gordugunuze ozenıyorsun ıste pavyon ne demek biliyor musun? Orada kimler var sizde pavyon cok Kezban cok oynarsınuz tabıı asilik kim sız kım? Turk olmadığım halde bu savunduğun şeyden utandım. Bıde tesettürlü yazık yorjm yapmsk ıcın yorum yapıyor sorsan sozde Müslüman cahil baska bırsey degil yazık bıraz kendini geliştir bıxe rezil oluyorsunuz Şu an vasstlıgına guluyorum 😂😂 sayende teşekkür ederim keyfim yerine geldi. 😂😂😂
Pavyon kültürünü gömen şu karşımdaki şahsın guslü olsaydı şayet ciddiye alabilirdim şu an alamıyorum maalesef
Sen bence hıc konuşma rezil oluyorsun karsımda senin yerine ben utanıyorum bude istemsizce yorumlarına guluyorum 😂😂 pavyon kulturu ha pavyon kulturu 😂😂😂😂
Kültürün kelime manası oluşum demek Türkçe dersinden girmeyelim hiç 😂😂 çorap bile kültür tatlım bizde 😄😄
Bir kelime birden fazla farklı anlamda kullanılabilir. Bak bunu bilmen için Türk olmana da gerek yok beynini kullanman yeterli 😄
Cok komıksın tatlım 😂😂 hangı pavyonda dans ediyorsun gelelim de gorelım senı dilber dansı yap bıxe masamıza buyur 😂😂😂😂 pavyon kulturunu tanıt kaçta cıkıyorsun 😂😂😂 cok guldum komıksın 😂😂 cahil ınssn benu hep guldurmustur😂😂😂
Kültür kelimesini gerçek anlamıyla kullanmadığımı mecaz anlamıyla kullandığımı farkedemeyen sensin cahil ben mi oluyorum tuhafsın. Elin Rusu dilber dansı yapınca alkış tutarsınız Türklere gelince pokkkk atarsınız asıl ben gülmekten yarıldım burada 😂😂 Kıvırmak en çok size yakışıyor şekerim
Rus erkeğini elinden mı aldı yazık ya 😂😂 Rus degılım diyorum hala Rus diyorsun 😂😂 saygısız cahil Kezbansın ulkece hıc dilber dansı yapmadık hatta bazılarımız fahhhhııselere bak dediler ve sen bununla övünuyorsun 😂😂 cahil ve cocuksun bunu da anlamış oldum. O yuzden senun seviyene inemem ben saygın bir aileye ulkeye mensubum. Daha fazla senun olmayan omurgasız seviyene ınemem. Ona buna salca olma bıdaha kendı yorumum fikrin varsa yorum yaz yoksa sus susmakta bır asıllıktır 12 yasında bur dılberle tartışacak değilim. Hadı sana pavyon dansıyla mutluluklar. Geleceğin sozde tesettürlü annesi 😂😂 hadı hoscakkal
Ne yazarsan yaz cevap vermiyorum ben asil biriyim sen kudurmaya bızı ozenmeye devam et hoscakkal 😂😂😂
Eğlence ve neşe her zaman kıskanılır tatlım Biz Türkler eğlenmeyi biliyoruz eğlenceliyiz
İzlediğim bir dizi yok
Hayır çünkü dizierle aram iyi değil 😄
Ben yarın izliycem 🥲
Ben genelde sonrasında reklamsız izliyorum
Reklama girecek ve yerinden kalkacaksın 😂
Hayır demiyorum ben
Bitince izlerim reklam izleyemen hic
Demiyorum öyle takip ettiğim dizi yok
Hayır demem
Vaktini boşa harca 3 saat aferin
Evet ama dizi değil anime
Evet ve misafir de kabul etmem
Tr dizisi izlemediğim için sıkıntı yok
O kadar uzun süre bir diziyi izleyemiyorum.
Hayır dizi izlemek benim için çokta önemli değil
Derim.
Ben film insanıyım😃
Misafir kabul etmem, misafirliğe de gitmem 😅
Ne dizisi spartelusmu
Yoo
Artık netten de izleniyor nasilsa
Dizi değilde maç varsa derim
Dizim yok ki :D
Tabii ki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?