Yıllar sonra anılarınnnnn üzülerek hatırlanacak o an bir daha yaşanmayacak diye bir şarkıydı Murat dalkılıç söylüyormuş. Diziyi bile hatırlamıyorum şarkısı aklımda 😂 Lale devri dizisiymiş sanırım
Bu şarkı kafamda Rdj'nin Tony Stark'ı ile o kadar özleşmiş ki AC/DC'nin geleceği görüp bu şarkıyı ta kaç sene önceden Rdj'nin Tony Stark'ı için bestelemiş gibi geliyor, bu şarkı aklıma İron Man'i getirmiyor bundan çok daha öte, şarkının kendisi direkt İron Man gibi 😅
Oyy evet yaa, o şarkı çalınca direkt Doktorlar sahnelerine ışınlanıyorum! Şarkıyla yaşanan drama bir başka çarpıyordu. 🎶 Mesela, ben de *“I’ll Be There For You”* çalınca Friends dizisine doğru koşuyorum resmen. O koltuk sahnesi, kahkahalar, dostlar… Yok böyle bir nostalji! Senin için Levent biraz "sinir bozucu", anladık 😂
Eski yeşilçam karakterlerini bir dizide, özdeşleştiği rollerde buluşturan çok gğzel bir yapımdı.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
7 ay
Ayrılmayın sarkısu ne olursa olsun aklıma kiralık ask dizisi geliyor. Bu arada hıc izlemedim o diziyi konusunu da bilmiyorum neden öyle geliyor anlsm veremiyorum zatenn 😂