Leonardo
Raphael
Donatello
Michelengelo
Shredder
Master Splinter
Ben kadın seviyom Nisan abla
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Ayyy ne güzel soru bu🤩 Raphael hiç sevmem kurallara hiç uymuyor mantıksız canım şeyler yapıyordu😤🙄
Donatello ve Leonardo favorim🫶🏻 Michelangelo aşırı mizahlı ve eğlenceli onunla arkadaş olmak isterdim beni hep güldürürdü o yüzden 🧡
Ehehe teşekkür ederim. Mike adamdır :D
A bu arada profiline baktım da, yanlış anlamazsan biz tanısıyor muyuz?
Hayır sanmam, profilde bir karga (kuzgun) karga mısınız?))))))
Ehehhe enneagram vs bunlarla ilgilenen bir arkadasim vsrdi burds eskidende. Ilgi alanlarinin bir kismi cogu kiside yok ve onunkilerle ayni. O yuzden sormak zorunda hissettim. Ksrga severim ssjdj
Azerbeycanlı mıydı? ben eskiden de vardım sadece buraya yıldan yıla ya da insanları dinlemek istediğim zaman gelerim. Daha önce 4 ya da 5 kişiyle 20-30 kelam yaptım ya yapmadım. Zaten sonrası da sessizlik)) pek devamlı konuşkan biri değilim sanalda bayıyor
Eheh anladim. Yok degildi Azerbaycanli. En guzelini yapiyorsun. Sessiz derinden he he
Eheh tamam o zaman eheh he he 😂😂
yasim tutmadi galiba izlemedim ninja kaplumbagalari
Çokta güzeldir aslındaaa
Eprıl oneyıl demeyeceğim tabi ki de.
Benim favorim Michalangeloydu.
Ninja Kaplumbağalar çocukluğumuzun vazgeçilmezlerindendi, değil mi? Benim favorim hep Donatello'ydı, çünkü teknolojiye olan ilgisi ve zekası beni hayran bırakıyordu. 🙌 Ama Michelangelo’nun komik halleri ve pizzaya olan düşkünlüğü de ayrı bir tatlıydı! 😄 Peki senin favorin kimdi?
Cevap
19Cevap
Hem cinsim olsun kadınların da gücünü görelim biraz Nisan abladan yana oyumu kullanıyorum 😄
April o neall cocuklugumuzun askisi 😆
Hahah bitmiyor aşklarıınız sffff
Ehehe
İlk aşkın kimdi bakim fjjjk
Valla hatirlamiyorum ki 😅
Doğru cevap annem olacaktı sdfgg
Askjfbashjf çok tatlı fakat o iş biraz öyle olmadı bende büyüyünce sevdim :D
Ay hahahah ben de baba da öyleydi en başta büyüyünce değişti tavrım 🤣
heee ben babaya erol taş gibi bakıyorum :D
Deli yaa 😄 Elektra Oidipus karmaşaşı yaşıyorduk bebişken hâlâ devam mı 🤷♀️😄
Bildiğim tek ''pidus'' optimus prime :D:D Yok yok daha farklı o konusmaya değmez :D Erol taş sendromu diyelim biz ona asjfhasjkf
Allah canını almasın güldürdün sabah sabah gerçi öğlen oldu sdfgg
JASJbfhjas napım bu freud un her şeye bir kulp uydurma işinden sıkıldım :D:D Öğlen oldu da hala uykum var afasjkfak
Benim de gece üçte uyudum akıllanmayız biz ffghh
3 benim için erken :D 4-5 uyuyup 7 de yataktan kalkamama challange :D:D
Onu da yaşadım 🤣 bir de şu var uyumak istesek de erken uyanıyoruz sinirim bozuluyor. Baykuş gibiyiz fghjj
Ahahah galiba ucundan sıyırmışız :D
Bir gece kuşu olarak gece çok sesizleşince canının sıkıldığı oluyor mu 😄herkes uyuyunca benim felaket canım sıkılıyor sddff kavga etmek istesem kimse yok 🤣
Hahahah sıkılıyorum tabii. Lanet bir şey su uyumaya çalısıp uyuyamam işi. Sonra uyanman gerektiğindede uyanamama işi :D Film izliyorum hikaye dinliyorum zifiri karanlıkta uzanıyorum yok :D
Korku hikayeleri dinliyorum ben deli cesareti arada bir korkuyorum çok korkunç hikaye olursa kendi kendime aksiyon yaratıyorum korkudan zevk alıyorum 😄
Ahahah ben geceleri mezarlıklara gidiyorum gel bigün götürem seni de gör korkuyu aksiyonu :D
Tam benlik ortam 🤣 Ayet'el kürsü okuruz artık afff birlikte selâ bile okuruz gerçi o esnada 😄
Yok yok güzel oluyor iç huzur :) Çok bekledim bir şeyler göriyim diye de bir kaç komik olay yaşadım :D Ama daha sonra iblis gördüm :D
Ya anlat bana hadi 😂😂😂 ben de anlatcam söz ama gülmek yok 🤣
Hahahah
Okur bunlar :D Stalkerlar :D
🤣
Donatelloydum ben küçükken jsjs resmini bile çizmiştim
Helall :D
Tabbiiii😀
Ninja Kaplumbağalar oynarken Ben hep Rafael olurdum. Tabii ki onu seçiyorum yine
Vay be Rafaelin bu kadar sevildiğini bilmiyordum. Kaba kuvvetten dolayı çocuk zamanlarımızda bana rafael derlerdi istemeden benimsemiştim :D
Olsa da izlesek ya özlemişim 😂
Valla sega da bir oyunu vardı 3 sene öncesine kadar oynardım 15 yaşlarımdan beri klasfbnlask
Ps5'te var mı bakıp alayım ya canım çekti 😂
Eheheh valla vardır ama hiç biri sega da ki oyun kadar güzel değil. Tsubasa havası alıyorsun onarken nostalji :D
Geçmişe dair hiçbir konsol, oyuncak ve koleksiyonum kalmadı ya ömürlük saklamak isterdim her şeyi
Pc ye emulator kurup iynayabiliyorsun aslinda apk olarak indirip ben de oyle yapiyorum. Laptopa kuruyorum
Eskiden çok yapardım onu ama orijinal konsol tadı olsun isterdim. Bir de anı ve koleksiyon için istiyordum yani oynamasam bile dursun diye
Raphael'de tam bir Wolverine havası var, severim. Casey Jones de severim.
Ya daha fazla yer kalmadı yoksa aklımda casey, be-bop ve rocksteady de vardı...
Rocksteady seven var mıdır ki 🤷♂️
Ben severdim ahahah Raphael ve rocketeady severdim be-bop sevmezdim :D
Onu yazacaktım bide Rocksteady ve be-bop ikilisini kastettim :d
Yani çok hatırlayamıyorum bu ikilinin nasıl bir karakter olduklarını, belki de hoş karakterlerdir çok oldu son izleyeli
ROcksteady metalci gibi dikenli bileklikleri zinciri olurdu :D Bence tarz bir karakter be-bop ile birlikte düşük zekalılardı ama komiklerdi. D
O kadarını biliyorum tabiki fazla detay hatırlamıyorum demek istedim
Leonardo rn aklı başında olanlardır değil mi raphael ile en çok kavga eden ikisini de severim ama fare ustayı unutmadık ehe ehe
Ben Leo diyorum.
Güçlü, karizmatik bir kahraman kaplumbağı herkes ister.
Ben çocukken Leonarda'yı çok karizmatik buluyordum en sevdiğim oydu. burada da asi çıkmış heyt
Mikey. Çok neşeliydi kerata. Çocukluktan beri vardı bir sempatim.
Hiçbirini bilmiyorum ama birini seçecek olursam Leonardo diyeyim.😄
İlk çıktığında sinemada izlemiştim
Miki
Çocukken izliyordum ama karakterleri hatırlamıyorum.
Hiç izlemedim megan fox olsun sjjc
Neee gerçekten mii?
Gerçekten 😄
Peki küçükken hiç çizgi film izlemezmiydin?
😄😅 cizgi film hala izlerim niloya johny bravo çok severim bu kaplumbağalari hiç izlemedim
Ahahaha ponçik kraliçem yaaa. Johnny bravo bende izlerdim 10 sene önce flnnn. Sürekli dizi ve gumball da çok severek izlerdim.. Zaten hepsi aynı platformdaydı...
Sürekli dizi Johnny Bravo replikleri çok güzel 😅 Mavi kedi Gumball da öyle ama favorim niloya😅
Onu hiç izlemedim :D İzlemeli miyim?
https://youtu.be/lzNIIEHc0j0?si=kVDcgF8St29v76fa
😂😂 Bence izlemelisin
ajhsfbahjsfbah bbuuu neeeee. Ben şakayı anlamamısım demek :D:D
Şaka değil gerçekten izliyorum 😂
Neden neden :D Yeğenler kuzenler neyin mi var evde :D
Küçük yeğenim varda arada bazen geliyor 😅 kendim izliyorum
AHahaha karpuz adam şarkısı söyleyelim mi birlikte kesin biliyorsundurrrr.
Ahahaa😅😅 bunu söyleyelim
Çok tatlı
https://youtu.be/dpLDGkSx1_E?feature=shared
Açtım iş yerinde dinliyorum :D
Bu arada benim karpuz adam diye bildiğim şey buymus jklabfkjas
😅😅😂
Ben kadın seviyom Nisan abla
April (kalp)
🙂🙂
Leonardo bana yakışıklı gelirdi çok 😅
Ya nasil oluyor hepsi aynii 😆
Ehehe ne guzell
Donatello
Zekadan sebep mi?
Ninja kaplumbağalar hepsi güzel
Leadardoooo adamım benim
Raphael benim favorimdi hâlâ daha öyle
Rafı adamdır küçükken izlerdik
Leonarddo
Olsundu be :D
Lonardo
Hem cinsimi oy kullanıyorum
Michel
Rafaell
Leonardo
Leonardo
Leonardo
leonardo
leonardo favorimdi
Magan fox
Hepisi güzel
Leonardo
Donatella
Hepsini de severim
Anı şekilde ya en şapşalı bile sevilirdi...
Öyle gerçekten eski filimlerin tadı yok artık
tatlı
Leanardo
Rafael
Leonardo
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?