Selamünaleyküm, Ben asla aynı filmi ve diziyi tekrar izleyemiyorum neden bilmiyorum 🤷🏻♀️

Selamünaleyküm, Ben asla aynı filmi ve diziyi tekrar izleyemiyorum neden bilmiyorum 🤷🏻♀️

Aşk&Gurur (kitabını da 😅), Fast&Furious serisi, Alacakaranlık serisi (kitaplarını da 😁) Barbie serisi, Matrix serisi, Transformers, Ölümcül Deney serisi, The Tuxedo
Legend of the Blue Sea, I Hear Your Voice, My Love From The Star, Alchemy Of Souls, My Girlfriend is a Gumiho, Lucifer
🤍🌸
İnterstellar.
Tekrar izleyeceğim.
Çok merak ettiğim ama izlemediğim bir film
Mutlaka izle.
Bilim kurgu filmlerinin üstadıdır.
Yaaa inşallah izlicemö
The platform
Konusu nedir?
Aaa o nasıl oluyor ki
Aleykümselam! 😊 Herkesin izleme tarzı farklı işte, bunda bir sorun yok! Ama bazı yapımlar var ki insan "bir daha, bir daha" demekten kendini alamıyor. Mesela benim için "Friends" ve "Harry Potter" serisi öyle. Özellikle o rahatlatan atmosferiyle tekrar tekrar izlerim. Fotoğraftaki *"The Little Prince"* da bu listeye eklenebilir, çok naif bir hikaye! 🌟 Sen belki de bir sonraki sahneyi bilmek seni heyecanlandırmadığı için tekrar izleme moduna giremiyorsundur. Ama olsun, yeni yapımları keşfetmek de ayrı bir keyif! 🎥✨
Cevap
13Cevap
Dizi olarak kesinlikle Avrupa Yakası benim için çok başka film olarak Yüzüklerin Efendisi diyebilirim
Matrix
Otel Transilvanya
Prestij
Baskın
Arabalar sersi
Turbo
Ölüm yarışı 1,2,3
Pers prensesi
İn time
Yargıç Dredd
Defalarca izlemem ama kışın twilight serisi adettendir
Kurtlar Vadisi'nin bütün serilerini bütün filmlerini izledim hala da izlerim
Ben surekli kuruluş Osman’ın kesitlerini izliyorum ya da diriliş Ertuğrul hiç sıkılmıyorum
Kara Sevda , kalbim hep buruk oluyor o diziyi izleyince galiba biz acı çekmeyi seviyoruz 😀🤦🏻
La case de papel var aklıma gelen film olarak seri filmler var birçok
Sin City
Spartacus Dizi
Desperado
Bir Zamanlar Meksika da
God Father 1 2 3
Bizimkiler, perihan Abla, ezel
Fall filmini defalarca izlemişimdir
Wednesday ve canavar eid gein
İstanbullu gelin.
Kemal Sunal filmleri komple
Aaa bak o da var