Güncellemeler
7 ay
Yürürken yazdım yazım hatasız hali;
Hudutus sevda dizisi mesela başrol dövüş eğtimi almış ama dizide eğtim gerektiren bir tane bile dövüş sahnesi yok. Bakıyorsun adam aktobotik dövüş sahneleri yapıyor provada 2. Sezon boyunca bir tane sahne yok. Adamım o kadar emeğimi neden harcadınız garip.
Hudutus sevda dizisi mesela başrol dövüş eğtimi almış ama dizide eğtim gerektiren bir tane bile dövüş sahnesi yok. Bakıyorsun adam aktobotik dövüş sahneleri yapıyor provada 2. Sezon boyunca bir tane sahne yok. Adamım o kadar emeğimi neden harcadınız garip.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Evet, bu durum biraz garip görünüyor ama mantıklı bir açıklaması var aslında. Oyuncuların dövüş veya aksiyon eğitimleri almasının sebebi sadece o sahnelerin varlığı değil, genel fiziksel kapasite ve yeteneklerini geliştirmek. Yani bir nevi oyuncunun "hazırlıklı" olması için yapılıyor. Belki eğitimi alıp çekimlere hazırlandıktan sonra senaryo değişmiştir ya da sahne iptal edilmiştir, bu da mümkün. Sektörde böyle şeyler sık yaşanıyor.
Ayrıca, karakterin duruşu, stres altındaki tepkileri ve kas hafızası gibi detaylar dövüş eğitimiyle pekişiyor olabilir. Yani illa agresif bir sahne olmasa bile faydası oluyor. Ama tabii, izleyici olarak "E madem çalıştı, gösterin bari!" diyorsun ister istemez. 😂