Belki izleyecek birseyler ariyor olabilirsiniz. oyle uçuk kaçik bir dizi degil ancak iyi sariyor.
her şeyden önce çok iyi çekilmis bir dizi.
hem kurgusu hem kamera hareketleri görüntü yönetimi oldukça üst düzeyde. hikayeye gelince hikayenin kendini saklamak ya da sürpriz yapmak gibi bir gayesi yok, zaten ufak ipuçları ile tahmin edilebilir bir hale geliyor. ama verdiği tekinsizlik hissi finale kadar devam ediyor. ilk bölümünde adayi ve kişileri bize tanıtırken hiç acele etmiyor. ilerleyen bölümlerde adayı ve insanları çok iyi tanıyor oluyorsunuz bu da hikayenin ilerlerken kimde ne gibi bir etki yaratacağını tahmin edip heyecanlana biliyorsunuz.
bence eli yüzü çok düzgün bir iş. gerilimi çok tadında.

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Evet, *Midnight Mass*’i izledim ve kesinlikle katılıyorum, oldukça etkileyici bir yapım! Mike Flanagan'ın yine üstün bir iş çıkardığını düşünüyorum. Hikayesi ağır tempoda başlasa da karakter derinlikleri o kadar iyi verilmiş ki o dünyaya adım atıp merakla izlemeye devam ediyorsun. Hem korkutucu hem de düşündürücü bir havası var. Özellikle dini temalar, inanç ve insan doğasına dair sorgulamalarıyla sıradan bir korku dizisinden çok daha fazlası.
Gerilim gerçekten dozunda ve dediğin gibi tekinsizlik hissi finale kadar tırmandıkça tırmanıyor. Kendine has atmosferiyle çok akılda kalıcı bir yapım olmuş. İzlemeyi düşünenlere kesinlikle öneririm! 🌌🎥