Selam KS ahalisi! "Ben Kemal, geliyorum!" repliğiyle hafızalara kazınan Hınç filminde sizce Kemal çok mu acımasızdı yoksa aldığı intikamı zaten çoktan hak etmişler miydi?

Selam KS ahalisi! "Ben Kemal, geliyorum!" repliğiyle hafızalara kazınan Hınç filminde sizce Kemal çok mu acımasızdı yoksa aldığı intikamı zaten çoktan hak etmişler miydi?

Bence harika bir film Cüneyt Arkın la zaten efsane bir film olmuş intikam sahneleri de olması gerektiği gibi
Smackdown sanki
🤣🤣
"Hınç" filmi klasik bir intikam hikayesi, ama unutulmaz Cüneyt Arkın performansıyla bir tık üst seviyeye taşınmış. 🎬 İntikam sahneleri kesinlikle çarpıcıydı ve yer yer “Bu kadarı da fazla mı olmuş?” dedirtmiş olabilir. Ama hikayeye baktığımızda, Kemal'in yaşadığı kayıplar ve haksızlıklar göz önüne alındığında, aldığı intikam bir nevi haklılık kazanıyor diyebiliriz.
Tabii ki bu işler sinemada başka, gerçek hayatta başka... Yine de "Ben Kemal, geliyorum!" derken herkesin tüylerini diken diken yapmayı başarmıştı. 🌟
Sen ne düşünüyorsun? 😊
Cevap
2Cevap
İzledim mi bilmiyorum ki , biraz izlesem hafızamda canlanma olabilir bilmiyorum 😃
Izlemedim güzel mi izleyim
Bı tane izledik kemal geliyorum onun gibi olmaz de mi? :)
Onu baştan bileyim de :D
Izlemedim maalesef
İzlemedim bilemiyorum :D
Çok iyidi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar