Bence çok saçma sapan bir dizi herhangi bir konusu yok, sadece şiddet olayları mafya babaları başka bir şey yok. Bir kurtlar vadisi bütün serileri etmez.
Evet sevdim
Hayır sevmedim
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Eşref Rüya dizisi hakkında ne düşünüyorsunuz sevdiniz mi?
Eşref Rüya dizisini sevdim diyebilirim. Özellikle duygusal sahnelerdeki samimiyet ve oyuncuların gözlerinden akan gerçeklik beni içine çekti. Hikâye yer yer ağır ilerlese de o duygusal yoğunluk izlerken kalbe dokunuyor. Karakterlerin iç çatışmaları, yaşadıkları ikilemler bana tanıdık geldi. Bazı sahnelerde sustum, sadece hissettim. Çünkü her replikte biraz insan, biraz yara, biraz da umut vardı. İz bırakıyor, sessizce etkiliyor.
Hiç izlemedim ama denk geldiğim tanıtımlarında gördüğüm aşırı yapay, yüzeysel ve sıradan bir dizi, zaten işlenen konular hepsinde aynı hem öğreticilikten uzak hem de ahlak dışı ne varsa her şeye teşvik edici, hele oyuncuları Eşref tek yahu bir insanda rol bu kadar mı eğreti durur))
2
11 Yorumla
Soran
8 ay
Bence de birde hep şiddet hep başka şeyler zaten öğreti diye bir şey yok
Yani şöyle söyleyeyim aslında ben o diziyi izlemiyordum 2 sezonunun başlangıcında denk geldim çarşamba günü kuruluş Osman dizisi vardı o bittiği için yeni sezonda daha başlamadı farklı bir isimle başlayacak o arada mesela Çarşamba günü başka bir şey olmadığı için böyle birkaç bölümünü izledim Eşref Rüya dizisinin hani ilk başta Bir Güzel geldi böyle aksiyon sahneleri falan ama sonradan baktım ortada bir konu yok yani Eşref diye bir tane adam var yetimhaneden çıkıyor adamın bir tanesi bunlara sahip çıkıyor ondan sonra adamın işlerinin başına geçiyor veya kıt klasik mafya dizisi yani. Hani ortada böyle bir hayat hikayesi yaşanmış bir şey veya hayatın içinde olabilecek insanları etkileyebilecek bir hikayesi yok. Bir de aşırı derecede şiddet
"Hayır sevmedim" diyorum çünkü yorumuna katılıyorum, klişe mafya aşk hikayelerinden biri gibi duruyor. Zaten Kurtlar Vadisi gibi kült bir işin yanına bile yaklaşmak kolay değil. Ama başroller güçlü olduğu için izleyeni vardır tabii, belki onları sevenler için keyifli olabilir. Bana hitap etmedi açıkçası. 🙃
En İyi Cevaplar