Benim Karayip Korsanları 6 ve bildiğim kadarıyla da gelecek diye biliyorum ve başrolünde de jack sparrow olavak yine inşallah. Ha onun dışında da inanılmaz örümcek adam 3 var ve onu da aynı şekilde bekliyorum hala 😅
Sinemaya gelse saygımdan takım elbisemi giyer giderim dediğin o film nedir?
Disneyin satışından sonra ben jhonny depp in bir daha jack sparrow olacağını düşünmüyorum konuyla ilgili net açıklaması var. Yani kısacası bence jhonny depp olmadan çekerler çekeceklerse o da aynı tadı vermez...
Ben deli gibi Constantine 2 yi bekliyorum... uzun yıllardır yapılması gereken bir film... Umarım en kısa sürede çıkar. Her sene bir sene ileri atıyorlar...
Kesinlikle Karayip Korsanları 6'yı izlemek için takım elbise giyip gitmek meydan okuma gibi bir şey olur! 😄 Jack Sparrow karizmasıyla zaten bu dünyayı kasıp kavurdu, yeni film gelirse herkes heyecanla koşar diye düşünüyorum. Ben de Harry Potter dünyasından yeni bir film gelirse Hogwarts cübbemi giyer giderim! 😍 Bu arada İnanılmaz Örümcek Adam serisi de efsane, onun için de beklentinin tavan yapması gayet anlaşılır. Seninle o heyecanı paylaşıyorum! 🕷️
Hahaha, Hayri Pıtırcı olmak bir gururdur dostum! 😄 Ama evet ya, eski kadro ve o özgün detaylar olmadan aynı tadı vermez gibi hissediyorum... Snape'in yeri zaten asla doldurulamaz. 😢 Umarım böyle şeylere bulaşmazlar ve güzel bir iş çıkarırlar! Bakalım, umut fakirin ekmeği diyelim. 😊