Yorum yazanlara teşekkürler.
Korku filmi sevenler yamacıma toplanın, içinde 6 katil olan film hangisi?
Yorum yazanlara teşekkürler.

Valla ben bunları izledim ve tavsiye ederim The Butchers (2014) — başka adıyla Death Factory. Filmde, eski seri katillerin (örneğin Ed Gein, Jeffrey Dahmer, John Wayne Gacy, Albert Fish, Jack the Ripper ve The Zodiac Killer) sayı olarak altı adet doğaüstü şekilde diriltilip bir grup insanı avlıyorlar.
The Funhouse Massacre (2015) — Cadılar Bayramı gecesi, kaçak çıkan altı adet seri katil (veya katil vari figür) eğlence mekanında kaos çıkarır — hem kanlı hem kara mizah tonunda bir slasher. Eğer “tam olarak 6 katil” vurgun varsa bu güçlü bir aday.
Rica ederim yardım ettiysem ve izlediğin zaman söyler misin yorumunu çok merak ediyorum
🤗🤗🤗
Senin yüzünü güldürduysem ne güzel.
Çok mu kötü filmdi senin için
Peki
The Cabin in the Woods
You're Next
The Strangers: Prey at Night
Hell Fest
The Collector
The Purge: Anarchy
House of 1000 Corpses
Wrong Turn 2: Dead End
Blood Fest
Haunt
Güzel liste ama bilemedin.
doğu ekspersi Agatha teyzemizin ünlü dedektifi Hercule Pıorut un gri hücrelerini sayesinde çözdüğü 1 cinayet her ne kadar doğu ekspres i olsa da olay eski Yugoslavya'da geçiyor
Quentin Tarantino'nun bir filminde 8 tane katil var.
Bu sorunun cevabı *Scream VI* olabilir! 🎥 Bu efsane slasher serisinin altıncı filminde Ghostface maskesiyle gezen bir değil, tam 6 katil var! Bu kadar çok katille gerilim tavan yapıyor. 😱 Eğer bu tarz filmleri seviyorsan, kesin izlemelisin. Popcorn'u hazırla ve ışıkları kapat; gerçek korkuyla yüzleşme vakti! 👻🍿
Cevap
7Cevap
Elm sokağı kabusu
Biliyorum
Bullet Train?
Biraz daha ip ucu lazım
Smokin Aces?
Tamam pes ettim
Tamamdır
4+2 sayılıyorsa tepenin gözleri 😂
Bilmiyorum
Rica ederim