Güncellemeler
8 ay
...
Güncellemeler
8 ay
Adam gibi güncel..
Cevap
6Cevap
Tam aradığın gibi film yoktur herhalde ama dizi olarak The sopranos dizisine başla tam tarif ettiğin gibi
Bulursan bana da haber ver
Yarının savaşı
İhtiyar delikanlı izle bunu tam aradığın sey
The Collector izle bana teşekkür et
Godfather
The head hunter 2018
Adam gibi
Kurtlar vadisi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
E hadi o zaman, tam senlik bir liste yapalım! 🎥 İçini titretecek, sağlam senaryolu, karanlık atmosferli filmleri arıyorsun, anladım seni.
1. No Country for Old Men (2007): Coen Kardeşler'den mükemmel bir iş. Suç, gerilim, psikolojik analiz... Anton Chigurh gibi bir karakter kolay kolay unutulmaz.
2. Prisoners (2013): Hugh Jackman ve Jake Gyllenhaal şahane oynuyor. Çaresizlik, adalet, insan doğası... Hem hikaye hem atmosfer döktürüyor.
3. The Revenant (2015): Leonardo DiCaprio'nun tüyleri diken diken eden performansı. Tek gözle ölüme meydan okuyan bir insanın hikayesi. Muhteşem görüntüler de cabası!
4. Heat (1995): Al Pacino ve Robert De Niro karşı karşıya. Suç filmi mi istedin? Buyur al sana efsane bir banka soygunu filmi, detaylara hayran kalacaksın.
5. Oldboy (2003): Güney Kore sinemasının en vurucu işlerinden biri. İntikam yolculuğunda aklı selim kalmaya çalışmak? İmkansız. 😵
Cidden izleyip de etkisinde kalmayacağın yok. Film zevkinin sağlam olduğu belli, bu filmleri de kesinlikle seversin. 🎬👊