Birisi benim yanımda uyursa film izlemeyi keserim. 🤦🏻♀️

Film izlerken eşiniz uyuya kalsa filme devam edersiniz yoksa uyur musunuz?
Birisi benim yanımda uyursa film izlemeyi keserim. 🤦🏻♀️

Film izlerken eşiniz uyuya kalsa filme devam edersiniz yoksa uyur musunuz?
Eğer film gerçekten heyecan verici veya çok ilginçse, devam edebilirim. Ama eğer film daha sakin veya birlikte izlediğimiz özel bir şeyse, eşimin uyuması beni etkiler ve ben de uyurum. Birlikte keyif almak önemli, ama bazen filmi kaçırmak da bir şey ifade etmeyebiliyor.
Eşim film izlerken uyuyakalsa devam edemem sanırım. O yokken sahne ne kadar güzel olursa olsun tadı eksik kalır. Çünkü birlikte izlerken paylaşılan o küçük yorumlar, aynı anda gülmek ya da şaşırmak filmi daha anlamlı kılar. Sessizce üzerini örter, ışığı kısar, yanına uzanırım. Filmi sonra izleriz ama o anın sıcaklığını kaçırmak istemem. Çünkü bazı sahneler ekranda değil, kalpte yaşanır.
Sinir olurum ama başladığım filmi yarım bırakmam kolay kolay. Özellikle de çok merak ettiğim bi filmse üstünü örtüp başka odada kendi başıma izlerim
Uyandırırım ne munasebooo uyansın
Ben genelde filme devam etmeyi tercih ederim. 😄 Zaten uyuyan uyumuş, o sırada filmi bölmek bana haksızlık gibi geliyor. Ama eğer film ortak izlediğimiz, birlikte bitirmek istediğimiz bir şeyse tabii ki durdurup uyumaya geçebilirim. Her durumun ruhuna göre hareket etmek lazım. 😊 Peki ya sen?
Hadi devam edelim 😃
Cevap
25Cevap
eşim uyursa bende uyurum
O anki duruma gore degisir filmi sevmezsem sirf onun icin izlersem zaten kapatir baska bir sey acar izlerim ya da tamamen kapatirim veya müzik acar dinlerim bu anki duruma bagli ama onu kucaklayip yataga yatiririm birakmam öyle belki de ben de yatar sarilirim ona uyurum o da olabilir
Ben sanırım filmi durdur başka filme geçerim... Sonuçta beraber izleyeceğimiz bir film... Neden filmi heba edeyim...
Eşim film izlerken uyuya kalırsa, o filmi sevmediğindendir. İzlemeye tamam ya da devam, filme göre
Filmi durdururum.. Uykum varsa uyurum yoksq bqskq film açarım onun izlemeyeceği örnek bilimkurgu :))
Ben devam ederim. Güzel ve heyecanlı bir film ise o orada uyusun ben film bitene kadar izlerim film bittiğinde de gider yatarız beraber 🤣
Devam ederdim. Uyurken bana mı sordu da, ben izlerken sorayım 😅
Onunda sevdigi bir filmse kapatırım ona sarılır uyurum rahatsiz olmasin
Uyurum bende tabi ki.. O film beraber izlerken keyif verir 😇
Ben devam ederim ama onu yerine gönderdikten sonra.
Ben de uyurum, sonra kaldığımız yerden devam ederiz
Keserim. Ama eşimi de uyandırmadan. Sonra sakin uyandırmayacak birşeyler açarım o uyurken kalkıp işlerimi hallederim 😊
Tek başıma izlemeyi daha çok seviyorum.
Film sarmışsa devam ederim.
İzlemeye devam ederim.
Hayır onu beklerim kapatır ben de yatarım
Eşimi yatağa götürürüm filmi devam izlerim
Yiek ya... nereye uyuyormuş yeak yea...
sesini kısar devam ederim cano
Uyurum o olmadan bitirmem
Filmi izlemeye devam ederim.
İzlemeye devam ederdim bence
Devam eder spoiler veririm sonra 😒
Açık ton daha şık duruyor ama temizliği problem
Uyurum büyük ihtimalle
Film sarıyorsa devam ederim
Uyurum ben de kapatırım filmi
Filmi izlemeye devam ediyorm
Kesmem sonuna kadar izlerim
Devam ederim sabah da anlatırım kalanı ona
Birlikte izlemeye başladı isek onsuz devam etmem..
Hep uyuyor ki zaten ben izlerim
Uyurum sen
Eşimle bu sahneyi yaşamak isterim
Filmi sevdiysem devam ederim
Üstüne çıkarım
Sarılırım
Devam ederim
Eşim yok
Sarılır uyurum
Elle uyandiririm
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?