cinsellik içermeyen aşk içermeyen komedi içermeyen
bilim kurgu olabilir
bilim kurgu olabilir
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Interstellar
Inception
The Martian
Arrival
Gravity
Dune
Blade Runner 2049
Tenet
Oblivion
The Matrix
Ex Machina
I, Robot
Edge of Tomorrow
Minority Report
2001: A Space Odyssey
Bilim Kurgu:
Yapay Zeka =Matrix=13. Kat=Ada=Ex Makina=Chappie=Lucy=Evrim=Tenet=Beşinci Element=Dünyanın Durduğu Gün=Old Guard=Uzay Yolcuları=Azınlık Raporu=İnfinite=Eternals=Yarının Sınırında=Sonsuz=Marslı=Kurtuluş Günü 1=Ben Robot=Zamana Karşı=Alien Serisi=Yedinci Hayat=İkizler Projesi =Bahçıvan=Cloverfield Paradox=Zaman Yolculuğu=Küre=Virüs (Hayalet Gemi)=Cezalandırıcı (Sylvester Stallone)
teşekkürler
Rica ederim keyifli seyirler dilerim
Mutlaka izlemiş olduğun filmler vardır listede
evet
Diğer tür filmler de önerebilirim
Kendime izlenmeye değer filmlerin listesini yapıyorum
evet olur
Komedi :
Stajyer=Sam=Çılgın Para=Kimlik Hırsızı=Güzel Dedektif 1-2= Bitirim İkili Serisi (Jackie Chan–Chris Tucker)=Vahşi Vahşi Batı=Akıllı Ol=Ocean's 8=Bekarlığa Veda=Bana Göz Kulak Ol=Kiminle Evlendim=Oyun Gecesi=Aptallar Çetesi=Çifte Soygun=Dur Yoksa Annem Ateş Edecek=Beter Böcek=Yırtık Rahibe=Büyüde Gel=Kadınlar Ne İster=Diktatör=Zor Kazanç=Felekten Bir Gece Serisi=For Richer Or Poorer=Akıl Hocası=Ateşli Aynasızlar=Teldeki Kuş=Ocean's Serisi=Süper Zekâ=İyi Olan Kazansın=The Big White=Maverick=Pain & Gain=
Aksiyon, Macera
Esaretin Bedeli=Yeşil Yol=Trafik=Akbabanın Üç Günü=
The Brickley=Bus 657(Heist)=
Çılgın İkili Serisi=Truva=Focus=Sıkı Dostlar=Gazap Ateşi=Kanlı İş=Hain=
The Hateful Eight=Focus=Getaway=
The Family (Robert De Niro)=
Müttefik=Gladyatör=96 Saat-Takip İstanbul-Takip 3=Avare (Raj Kapoor)=Milyonluk Bebek=Cesur Yürek=Sihirbazlar Çetesi 1- 2=İhtiyarlara Yer Yok=Mutlak Güç=Kanlı Elmas=Köstebek=Prestij=
Çarpışma (Crash)
Tetikçi (Shooter) Mark Wahlberg)=Kimliksiz=Hızlı Tren Dehşeti=
Adalet 1-2-3(Denzel Washington)=Kardeş Gibiydiler=Trans=Kanunun Ötesinde=Yolcu=Gri Kurt (Liam Neeson)=Solace=Son Tanık=Vahşiler=Jane'nin Zaferi=Çin Falı- İntikam (Jackie Chan)=Kır Zincirlerini= Leon (Sevginin Gücü)=Terminal=Yeni Hayat=Banka İşi=İtalyan İşi=İçerdeki Adam=Kusursuz Dünya=Çıkış Yok (Kevin Costner)=Ajan Salt- Wanted (Angeline Jolie)=Kiler Elite=Ölüm Hattı=Büyük Hesaplaşma=Lorenzonun Yağı=Alkadrazdan Kaçış=Savaş Tanrısı (Nicolas Gace)=Komplo Teorisi (Mel Gibson)=Viva Zapata=Bakış Açısı= Gizli Sayılar=Bir Kaç İyi Adam=Turist=Hayalet=The Prey (La Proie)=Diriliş=Bir Zamanlar Askerdik=Dokunulmazlar=Başkan'nın Adamları=Adalet İçin (Al Pacino)=
İçerdeki Adam=Fury=Sıcario=Azap Yolu=Korkusuzlar=Sihirbaz=Kapıdaki Düşman=Kardeş Gibiydiler=Amerikan Gangesteri=Temizlikçi=Aramızdaki Sözler=Kusursuz=Belalı Tanık 1-2=Danışman=Er Rayn'ı Kurtarmak=Şehrin Azizleri 1-2=Müttefik=Tetikçinin Gecesi=Bir Kaç İyi Adam=Jack Reacher 1-2=The Kitchen=Misconduct=Bourne Serisi=Hidalgo=Kurda Tuzak=Devlet Düşmanı=Spooks: The Greater Good=Operatör=Bomba=Poseidon'dan Kaçış=Otoban=Missisipi Yanıyor=Tombstone=Agora=Sorarayı Taşlamak=Sabır Taşı=Soysuzlar Çetesi=Limit Yok=Kaos=Focus=Yaşam Kanıtı=Cehennem Silahı Serisi=Şeytan Marka Giyer=Akıl Oyunları=Rain Man=IQ=Papillon=New-york Çeteleri=Sol Ayağım=Red Notice=Heist 88
Korku=Gerilim=Gizem
Testere serisi=Son Durak Serisi=
Hostel Serisi=Cuhcky Serisi=Nüfus 436=Kuzuların Sessizliği=1408=Kanlı Göl=(Jodie Foster =Kuzuların Sessizliği=Panik Odası=Uçuş Planı=İçindeki Yabancı)=Şeytanın Avukatı=Hattı=Kadavra=Hücre 2=Hush=Brake=)=Adım adım Cinayet=
Otostopçu 1986=Femme=Şeytanın İkizi =Fatale=Kusursuz Cinayet=Ripley'in Cinayetleri=Tedavi=Borderland=Yaşamak İçin=Pelikan Dosyası=Kaçak (Harrison Ford)=Güvenlik Duvarı=Sıra dışı (Sandra Bullock)=Telefon Hattı=Tehlikeli Arama=Açık Deniz=Çizgi Ötesi=
Hayatın Benim=Koku=Kimlik=Zindan Adası=Temizlikçi=Nerve=Cam=39. Dosya=Cinnet (Modus Anomali)= Nefesini Tut=Kurt Kapanı=Astronotun Karısı=Constantin=Makinist=Parçalanmış=İşkence Odası=Mükemmel Bir Kaçış=Ölüm Uykusu=Ayin=Şeytan Geçidi=88 Dakika=Kızları Öp=İçinde Yaşadığım Deri=Karanlık Taraf=Cinayet Gecesi=Kusursuz Cinayet=8 milimetre=Evdeki Düşman=Bizi Kötüden Koru=Kanlı Toraklar=Kelebek Etkisi 1-2=Lazarus Effect=The İnfernal Machine=The Forgetten=Ceset=Korsan Radyo=BreakDown (1977)=The Invisible Guest=Konut=Ölüm ve Ötesi=Perde=Şeytan Üçgeni=Gerald's Game=Zamanda Tutsak=Şeytanı Gördüm=Yolun Sonundaki Ev=Belko Deneyi=Uykusuz=11:14=Amerikan Psycho
Yerli Filmler
Eşkiya=Katırcılar=Derman=Kuduz=
Zengin Mutfağı=Dila Hanım=Acı Dünya (Tarık Akan=Harika Avcı)=Karılar Koğuşu=Koltuk Belası= Zübük=Kiracı=Öğretmen=Umut=Ağıt=
Derviş Bey=Ezo Gelin=Boş Beşik=Kara Gözlüm=Sultan=Hasip ile Nasip=Sultan Gelin=Gelin=Düğün =Diyet=Yılanların Öcü (Kadir İnanır-Fatma Girik)=Babam ve Oğlum=Bir Yudum Sevgi=Şalvar Davası=Yılanı Öldürseler=Uçurtmayı Vurmasınlar=Tersine Dünya=O. Çocukları=Beyaz Melek=Mucize=Vezir Parmağı=Şekerpare=Değirmen=Dolap Beygiri=Zeyno, Ağıt, Yol, Sürü, Umutsuzlar, Arkadaş, Baba, Seyithan, Acı, Aç Kurtlar, Umut,(Yılmaz Güney)=Döngel Kârhanesi=Yazı Tura =Maden=Başka Semtin Çocukları=Kabadayı=Girdap=Filler ve Çimenler=Beynelmilel=Takva=Kadın İşi Banka Soygunu
çok teşekkürler
☕️🌹
şeytanın avukatı güzelmi
Evet harika bir film
En iyi görüş için teşekkürler
Cevap
6Cevap

Bunları izleyebilin
🎬 “Interstellar” — zaman, uzay ve insanlığın sınırlarını sorgulatan efsane bir yolculuk.
Aşk yok, komedi yok, sadece beyin yakan bilim! 🚀🪐
bir otostopçunun galaksi rehberi
Mia 2017. Teşekkür edeceksin.
Zindan adası
Hızlı ve öfkeli serisi
izledim hepsini
Görevimiz tehlike
Coni üvey kardeşini yakalıyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?