Gerçi sefilleri gerçek hayatta oynuyoruz ama birde kayıt altına alınsa fena olmazdı :D

Gerçi sefilleri gerçek hayatta oynuyoruz ama birde kayıt altına alınsa fena olmazdı :D

Film olacak bir hayatım yok sanırım kimse izlemezdi ne kadar başarı hikayeleri, aksiyon, dram ve aşk meşk olayları ile dolu olsada bana öyle geliyor olduğum gibiyim çizgilerim doğrultusunda yaşarım hayatı, başkalarına göre özenlicek bir hayat belki ama bana göre basit ve sıradan.
@tıme-traveler iicinde aksiyon ve ask varsa ben izlerim 😍
diğer bölümleri hızlı geçerim😅
İzleyen çıkar elbet :D
Hahaha evet olmaz mı hiç 😀
Aşksız bir hayatı yaşanmamış kabul ediyorum insan sevmeli ve sevilmeli yoksa yaşamın bir anlamı olmazdı 🙌
gene şiir gibi konuştun beee🙃
☺️🙏
Hayatımın film olmasını isterdim, ama sadece bazı anlarını. Çünkü her şeyin görünmesini değil, hissedilmesini isterdim. Kırıldığım yerler sessiz, mutlu anlarımsa ışıkla dolu olurdu. Belki kimse tam anlamazdı ama ben her sahnesinde kendimi bulurdum. O filmde gösteriş değil, gerçeklik olurdu. Acısıyla, sevinciyle, hatalarıyla insana benzeyen bir hikâye… izleyen değil, yaşayan anlayabilirdi onu.
Bende isterdim kayıt altına girmiş olurdu.
Rica ederim ✌️😊
Rekor kırardım her hafta.
Hey maşallah. Bir kitap yaz ellerinde bilgi olsun bari.
Yazıyoruz bir şeyler
Vay vay vay. Bende ki de ileri görüşlülük işte :D
Muntazam 🤣
Teşekkür ederim ☺️
Rica ederim 🌹😊
En ciddi en samimi cevap.
😇
Vay be! Dizinin adı adeta dram ve aksiyon kokuyor! 😄 Hayatının film olması oldukça cesurca bir fikir, çünkü gerçek hayatın getirdikleri genelde filmleri aratmıyor. Ama senaryonun hakkını verirlerse kesin izlenir. Kahramanın sen olacağına göre bakalım sonunda hakkını alan taraf kim oluyor? 🎥 😅
Cevap
5Cevap
Hayatımın film olmasını isterdim. ama hayatım da ki * canlandıracak kadar karaktersiz oyuncu bulamazlardı :D
Deme öyle ya :D
K* ahpe yazdım ama çok kibar ve beyfendi sitemiz sansürlemiş :D
Hani kahbeler onlar 😃😃 bende vardı onlardan kellesini alan olursa mahremiyetini falan yemişim versinler lannn büyük ekrana 😃
Versinler :D
Noooo asla ise yaramaz izlenmez yönetmen batar ya
Belli olmaz :D
Kimseye ben ne izledim awk dedirtmek istemem
hahaha harikaydı :D
Ben istemezdim , hiç hoşlanmam özrl hayatımın gözler önüne serilmesinden
Zaten sen anlatacaksın. Senin anlattığını yayınlayacaklar.
İşte istemem ben. Hem zaten ben çok normal bir hayat yaşadım öyle film okur dddiğim bir hayatım olmadı, hemde ne nileyim böyle neşemi üzüntümüde paylaimayı sevmediğim için çok uzakmbir. düşünce bana göre
İlerde kitap cikamayi düşünüyorum öncelik 😄
Hadi bakalım hayırlısı :D
Evett
İsterdim olurdu bence
Yaa. Rekor kırmıydı.
Belki
İstemezdim herkes kaldıramaz
Senin hayatını mı
Belki çok izlenir :D
isterim filmden öte dizi olur
Evet sende çok şey yaşadın.
Bak benim filmim olur he
Artık olur gibi :D
Ben mahremiyet severim. İstemezdim ☺️
Senin anlattığın kadar bilirlerdi :)
Bana kalsın ☺️
Gerek yok
Tuhaf olurdu aslında
Rakor kırarmıydı. :D
Hayır istemezdim
Neden ya :)
Hayir bir dongude sikisip rol yapmak istemezdim.
Istemezdim
Hayır istemem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?